Bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Pcmi fişe taktım açma düğmesine bastım açıldı hdmi hdmi kablosu ile tvye bağladım ama görüntü alamadım sonra monitörde aynısı oldu bilgisayar çalıştı ama görüntü gözükmüyor, sinyal yok yazıyordu bunu nasıl çözebilirim bilen var mı pcyi kapatıp denemek istiyorum ama daha geçen düğmeden kapatınca bozuldu şimdi yapmak istemiyorum

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)
Pcmi fişe taktım açma düğmesine bastım açıldı hdmi hdmi kablosu ile tvye bağladım ama görüntü alamadım sonra monitörde aynısı oldu bilgisayar çalıştı ama görüntü gözükmüyor, sinyal yok yazıyordu bunu nasıl çözebilirim bilen var mı pcyi kapatıp denemek istiyorum ama daha geçen düğmeden kapatınca bozuldu şimdi yapmak istemiyorum
Hocam PC görüntü ve ya güç kablosundan olabilir. O sorun benim eski PC de de yaşanıyordu. Görüntü kablosunu (bende sıklıkla görüntü kablosu bozulur) ellediğimde açılıyordu.

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam PC görüntü ve ya güç kablosundan olabilir. O sorun benim eski PC de de yaşanıyordu. Görüntü kablosunu (bende sıklıkla görüntü kablosu bozulur) ellediğimde açılıyordu.
Güç kablosuyla ne alakası var ki çalışıyor zaten pc görüntü kablosunu da değiştirdim sorun devam ediyor

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)
Güç kablosuyla ne alakası var ki çalışıyor zaten pc görüntü kablosunu da değiştirdim sorun devam ediyor
Hocam kusura bakmayın evet güç kablosu daha farklı 1 konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anakart veya ekran kartına bir bakar mısınız?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,871
pc yi neden güç düğmesinden kapatmıyorsunuz ki güç düğmesine basıp kapatınca pc nin bozulması için kağıttan filan yapılmış olması lazım :D

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam kusura bakmayın evet güç kablosu daha farklı 1 konu.

Hocam anakart veya ekran kartına bir bakar mısınız?
Anakart bugün yeni değişti ekran kartına da nasıl bakacam ki pc çalışır durumda zaten ekran kartı da yeni sayılır 3 aylık falan

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
pc yi neden güç düğmesinden kapatmıyorsunuz ki güç düğmesine basıp kapatınca pc nin bozulması için kağıttan filan yapılmış olması lazım :D
[/Quotes E]
Her yerde bu yüzden bozulabildigi, psu, anakart ve hddnin hasar görebilecegi yazıyor ki benimki de muhtemelen bu yüzden bozuldu açtığım bi oyun donunca bir kaç kez düğmeden kapatmak zorunda kaldım anakart değişti duzeldi

Düzeldi derken çalışır halde ama görüntü yok

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,871

Düzeldi derken çalışır halde ama görüntü yok
ben çoğu zaman güç tuğundan hatta arka taraftan bile kapatıyorum genellikle elektrik filan gidince de kapanabiliyor fakat hayla taş gibi o sorunların olması için anakartı ve psu yu filan 5 tl ye 200. el dükkanından almanız lazım.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
hdmi için yazıcam ,bazı tvlerde görüntü alabilmek için önce tv yi aç (kablo bağlı olacak) sonra pc yi bu şekilde görüntü akatrılabilir eğer ekran kartında bir sorun yok ise !(=

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hallettim sanırım sağolun