Bilgisayar çalışır durumdayken kitlenip kalıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Okuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
tarih sorunu bios piliyle alakalıdır. pili bitmiştir, bi satçiden pil al anakarta tak. Donma olayı içinde sorun ram'lerde dir. Donma olayı için 8pc kapalıyken) ramleri sök altın uçlu -sarı- kısmını yumuşak bir silgi ile iyice sil sonra geri yerine tak sorunun kalmaz ;) kolay gele :thumbup1:

batubey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayar kitlenip kalmakta. Ne mause imlecini hareket ettirebiliyorum ne de klavye tuşları işlem görüyor. Mesela capslook tuşuna basınca büyük,küçük harf ışığı bile yanıp sönmüyor. Sorun neyden kaynaklıdır sizce ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not:bilgisayarın bazen sesi açılışda gelmiyor ve yeniden başlatınca da kendine geliyor . Bilgisayarın ara sıra tarih saat değişiyor bir bakmışım 2008 yılına alınmış. belki bunlar bağlantılıdır diye yaziyim dedim .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;btirok0kWM0]http://www.youtube.com/watch?v=btirok0kWM0&feature=youtu.be[/video]
arkadaşlar videosunu çektim bakıp yardımcı olursanız sevinirim.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayar kaç yıllık ?
Özellikleri nedir ?
Hangi durumlarda kitleniyor ? Açar açmaz mı yoksa google internete girerken mi ?
Kitlendiğinde CTRL+ALT+DEL fonksiyonları çalışıyor mu ? Klavye komple mi devre dışı ?
Bios pilini kontrol ettin mi ? Çıkarıp tak bakalım.
Arkadaşlar bilgilere ulaşınca daha detaylı çözüm yollarını anlatacaklar.