Bilgisayar birkaç haftadır bağırmaya başladı.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle herkese s.a arkadaşlar.Sorun şu:
Benim pc Acer aspire 5739g.Son birkaç haftaya kadar çok sessiz bir bilgisayardı ama şimdi fan çok fazla bir biçimde bağırıyor ve sorun şu ki oyun oynarken bile değil masaüstündeyken bile bağırıyor hiç bir program vs. açık olmadığı halde.Sorun nedir anlayamadım. Virus taraması da yaptım virüsten kaynaklanıyor olabilir diye.Ama virüsde çıkmadı.Yardımlarınızı bekliyorum

webmaker_1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ac cikart fani temizle orta kismindaki etiket kaldır kontak spreyi sık olay tamam

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Öncelikle herkese s.a arkadaşlar.Sorun şu:
Benim pc Acer aspire 5739g.Son birkaç haftaya kadar çok sessiz bir bilgisayardı ama şimdi fan çok fazla bir biçimde bağırıyor ve sorun şu ki oyun oynarken bile değil masaüstündeyken bile bağırıyor hiç bir program vs. açık olmadığı halde.Sorun nedir anlayamadım. Virus taraması da yaptım virüsten kaynaklanıyor olabilir diye.Ama virüsde çıkmadı.Yardımlarınızı bekliyorum

Aleyküm Selam

Bir çok sebebi olabilir, ısınmadan kaynaklanan bir sorun olabilir, Laptopun içi tozlanmış olabilir, Özellikle fanlar.. Garantisi devam ediyorsa gönderin fanlarını falan temizlesinler.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hahaha ben bağırta bağırta kullanıyorum :-D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Fanı temizlediysen hala ses çıkarıyorsa benim laptopda da olmuştu en son fanın mili gitmişti yeni fan aldım ses sorunu kalktı ortadan

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bazı laptoplarda sessiz mod var. Windows içinde değil de üretici yazılımı ile sağlanıyor bazen bu özellik. O sessiz mod deaktif edilmiş olabilir.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepinize teşekkür ediyorum ama olmadı.Bir servisi gönderiyim en iyisi.