Yardım Bilgisayar android yazısında takıldı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar androidx86 kurdum pcye ama android yazısında kaldı ve Windows silindi diski ikiye bölersen sorun olmaz ikisinide kullanırsın dediler ama öyle yapmama rahmen olmadı Windows silindi birkaç saattir android yazısında bekliyorum ne yapmalıyım eğer bir şey yapamazsan internet kafeden format usbsi oluşturup format atcam

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
neden android kurmak istiyorsun ki sistem özelliklerini yazabilir misin? belki alternatif işletim sistemleri işini görür

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
neden android kurmak istiyorsun ki sistem özelliklerini yazabilir misin? belki alternatif işletim sistemleri işini görür
Oyun oynamak için oyun dediysemde suspects gibi kül oyunlar 2gb ram 64mb ekran kartı Intel pentium r işlemci

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
hocam o işlemci de android çalışması çok zor i7 6700hq gtx960m laptopa kurmayı denemiştim amcam ile lakin, takılmalar oluyordu aşırı verimsizdi. Bence temiz 32 bit xp ya da windows 7 kurun eski oyunları oynayabilirsiniz ancak internette gezinmek bile zor artık bu makinalarla

MRU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hocam o işlemci de android çalışması çok zor i7 6700hq gtx960m laptopa kurmayı denemiştim amcam ile lakin, takılmalar oluyordu aşırı verimsizdi. Bence temiz 32 bit xp ya da windows 7 kurun eski oyunları oynayabilirsiniz ancak internette gezinmek bile zor artık bu makinalarla
Peki nasıl Windows döncem

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
Basit bir dvdye ya da usbye windows kurun usbye rufus programı ile indirdiğiniz windows iso dosyasını yazın. Daha sonra biostan boot seçeğini usbye getirin. Daha sonra açılınca kurulumu yapın. Dvd içinse bir program aracılığı ile (IMGBurn gibi) indirdiğiniz iso dosyasını yazın. Youtube yazarsanız 4 dakikalık kısa videolar var aslında dvd için anlatılıyor. Usb varsa hemen yaparsınız lakin usbye yazmak için bir pc lazım. net cafelerde halledersiniz

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Arkadaşlar androidx86 kurdum pcye ama android yazısında kaldı ve Windows silindi diski ikiye bölersen sorun olmaz ikisinide kullanırsın dediler ama öyle yapmama rahmen olmadı Windows silindi birkaç saattir android yazısında bekliyorum ne yapmalıyım eğer bir şey yapamazsan internet kafeden format usbsi oluşturup format atcam
Boot menüden Windows Boot Manager'ı seçip boot etmeyi denediniz mi? Sildiğinizi sanmıyorum. BIOS'tan Windows Boot Manager'ı başa getirin var ise.

goqhan06

Emektar
Reaksiyon puanı
57
Diski ikiye böldükten sonra yanlışlıkla Windowsu formatlamadıysanız Win bilgisayarınızda duruyor. Sizin Boot tablosu uçmuş, düzeltilebilir bir durum bu. @EFI Shell dediği yöntemi deneyin, yada Kurtarma USB si veya kurulum DVD ye ihtiyacınız var.
Windows 10/8/7 / Vista / XP'de MBR (Ana Önyükleme Kaydı) Nasıl Onarılır veya Düzeltilir - EaseUS Bu adresdeki ;
" MBR'yi Windows 10'da CMD aracılığıyla düzeltme" Başlığının altındakileri uygulayın, düzelmesi gerekiyor.