Bilgisayar açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oklopl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oklopl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bilgisayarı açtığımda biraz uzun bekletiyor ve verdiği hata şöyle

KdVaMQ.jpg

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
HDD nin bağlantısını kontrol et eğer sorun hala devam ederse HDD yi değiştir. He bide eğer usb varsa takılı onu çıkar.

oklopl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bilgisayarı servise 3 kere verdim. Hepsi bu sebepten. En fazla 1 ay gidiyor sonra tekrar bu hata. İlk götürdüğümde recovery silinmiş dediler yeni HDD taktık işletim sistemini kurduk recoveryde var tekrar silmeyin dediler. Aldığım gün yine bu hata. Tekrar verdim 1 ay oldu yine aynısı geldi başıma başka bir çözüm yolu yok mudur bunun?

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Windows 8 ile onarmayı deneyin düzelecektir büyük ihtimalle

oklopl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Onarmayı denedim dün gece saatler geçti tanılanıyor diyordu kapatmıştım bugün biraz dçalıştıaha karıştırayım dedim sıfırlamaya çalıştım ve bu seferde şu hatayı verdi

http://i.hizliresim.com/w1Ao4b.jpg

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bilgisayarda deepfreze bulundur bence sen en iyisi düzelttikten sonra

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayar markası modeli özellikleri nelerdir garantisi devam ediyor ise garantiye verin donanımsal sorun gibi görüniyor

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Git o bilgisayarı üreticinin ve ilgilenmeyen servisin başına geçir.Biraz sert ol,hatta bağır çağır.Kuzu gibi doğru düzgün ilgileneceklerdir.

oklopl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bilgisayarın garantisi duruyor üniversite başlamadan önce almıştım Acer Aspire V3-571G 2 yıl garantisi vardı garantiye götüreceğim de dediğim gibi 3 kere gitti daha önce ve yine aynı sorun tekrar aldığımda yine karşılaşacağıma eminim işte o zaman ne yapacağım çöpe mi gitti bilgisayar zaten servise bir veriyorsun 2 hafta sonra yolluyorlar akıl verebilecek var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Garantinin aynı model bilgisayarın yenisini verme gibi bir durumları var mı mesela çünkü aynı sorunu bir türlü çözemiyorlar.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı sorundan dolayı 2 3 kere gidiyor ise verebilirler belki vermeleri gerekiyor her zaman hata alıyorum de biraz sıkıştır bakalım ne sonuç alıcaksın garantisi olması iyi umarım ürün değiştirilir.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın garantisi duruyor üniversite başlamadan önce almıştım Acer Aspire V3-571G 2 yıl garantisi vardı garantiye götüreceğim de dediğim gibi 3 kere gitti daha önce ve yine aynı sorun tekrar aldığımda yine karşılaşacağıma eminim işte o zaman ne yapacağım çöpe mi gitti bilgisayar zaten servise bir veriyorsun 2 hafta sonra yolluyorlar akıl verebilecek var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Garantinin aynı model bilgisayarın yenisini verme gibi bir durumları var mı mesela çünkü aynı sorunu bir türlü çözemiyorlar.

gider o hatayi bulur yamarlar hdd degistirirler ancak geri almazlar gibime gelio