Bilgisayar Açılmıyor, Formatta Atılmıyor

Bu konuyu okuyanlar

Ragip355

Öğrenci
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
Windows10da birden bire donana hiç bişeyi açmamaya başladıktan sonra reset attığım bilgisayar logoda kaldı daha sonra format atmaya çalıştım formattan sonra açılıp yine logoda kalmaya devam ediyordu şimdi hiç formatlanmıyor cd ile format denedim açıldı ama bu sefer yine aynı sorun başa sardı bir sürü forum gezdim çözümünü bulamadım tüm parçaları söküp tekrar taktım fayda etmedi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
 

Samet UCA

Müdavim
Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
3,277
Reaksiyon puanı
2,912
Puanları
113
Bana Harddiskiniz bozuk gibi geldi ama donanımdan daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 

kmurat

Müdavim
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,488
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,711
Puanları
113
Sık format atmak diski çabuk eskitir. Senin disk te hepten ölmüş olabilir.
 
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
146
Reaksiyon puanı
40
Puanları
28
Yaş
28
dostum format attığın imaj dosyası sorunlu olabilir.Başka imaj dosyasıyla hatta başka windows sürümü ilede deneyebilirisn.Win 8.1,win8 gibi.
eğer pcnin içine açıp yanlış kapatmadıysan ramleri felan yerine oturtmadıysan genelde hdd de sorun olur.Windowsu kurarken bozuk sektörler üzerine kuruyor daha sonra okuma sorunu yaşıyor açılmıyor.Ama hdd bozuk değil demişsin umarım denemişsindir başka hdd ile. denediğin hddnin de çalıştığından emin ol.
------
Benim tavsiyem windowsu kaldırma birdaha kur.Mesela c de windows var ama açılmıyor silmekle uğraşma.D ye kur öyle dene.Bunu daha çok açılmayan pc de pc yı açıp veri kurtarmak için yapardık.
 
Üst