Bilgisayar Açılırken Monitörün Gitmesi

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya geçiyorum. Windows 10 kullanıcısıyım. Bilgisayar son 1 haftada sapıtmaya başlamıştı. Ta ki bugüne kadar. Sabah csgo oynuyordum ve oyuna girer girmez bilgisayar dondu ve reset attı. Sonrasında tekrardan oyuna girdim ve aynı şekilde girer girmez bilgisayar tekrardan dondu. Bu sefer ben reset atayım dedim ve attım. Bilgisayar açılırken(bios v.s geçtikten sonra) masaüstü gelirken bi anda monitör gidiyor yani simyah oluyor mouse üzerindeki ışıklar sönüyor ama kasa hala çalışmaya devam ediyor. PC geri yüklemeyi denedim sorun gidermeyi denedim ama çözüm bulamadım. En sonunda C ve D diskini formatladım. Bilgisayar tam kendine geldi demiştim anakartın driverlarını yükledim, hiçbir sıkıntı yok fakat ekran kartının son sürümünü yükledim pc yeniden başlattım ve aynı sorun devam ediyor. Ekran kartı sürücüsünü kaldırdım sorun çözüldü ama bu şekilde de kullanamam diye 2-3 ay önceki sürümlerini yükledim pc yeniden başlattım yine aynı sorun devam etti. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Ekran kartım GTX 670