DenizDal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün sizlere ulaştığım bir hata ile ilgili yardımınızı isteyeceğim.Öncelikle hata şundan ibaret;bugün bilgisayarımın sürümünü windows 8'den windows 7 yapacaktım fakat kurulum esnasında windows 7'nin siyah seçenek ekranında iki seçenek vardı birisi "Kuruluma devam et" diğeri ise "Windows 8 olarak devam et"idi kuruluma devam et seçeneği ile devam ettiğimde bir hata alıyordum internetten baktım ve bios ekranından birkaç ayar vardı.Sanırım yapılan ayar cd seçeneğini üste koyarak bilgisayar açıldığında windows kurulumu ile açılmasını sağlamaktı.Bu ayarı yaptım ve bilgisayarı kapatıp açtım kurulum başladı.Kurulumu daha sonra emin ellerde bir bilgisayarcı'da yapmak istedim ve kurulumu iptal ettim.Bilgisayar açıldığında "No Bootable Devices" isimli bir hata aldım daha sonrasında yazılar gelmeye başladı ve buradan çıkamaz oldum.İnternete çözümüne bakayım dediğimde ise bilgisayarın ana kardını bios ayarlarında üste bulundurması gerektiği yazıyordu bunu yaptım fakat işe yaramadı.Ya tekrar cd'yi takıp format atıcam ama bundan kısmen eminim,ya internette gördüğüm gibi ana kardı tekrar takıcam,ya profösyönel yardımı alıcam,ya da sizin verdiğiniz cevaplar doğrultusunda sorunumu çözmeye çalışacağım.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.