peki plazma tv ler nasıl fiyat olarak daha uygun özellikleride fena değil sizce bu tv yi alsam sıkıntı yaşarmıyım http://www.istanbulbilisim.com.tr/l...iyatlari-taksit-avantajlari-servis,33810.html
Aktif Gözlük daha iyi görüntü verir titreşimleri azaltır filmi daha canlı seyredersin sağ sol göz kapama olayından dolayı AMA gözü yorar alışana kadar baş ağrısı vs vs vs çok yaşarsın.Samsung un yaptıgı açıklamalara göre Pasif Gözlük 480 p görüntüyü desteklerken aktif gözlük 1080p yi destekler.
Pasif Gözlük Hafiftir kullanımı kolaydır Şarj Vs derdi yoktur takar izlersin Baş Ağrıtmaz alışma dönemi yoktur taktıgın gibi rahat izlersin.
Bana kalırsa Samsung U tercih etmelisin AKTİF GÖZLÜK var hepsinde diye biliyorum ayrıca samsung görüntüyü renkleri daha canlı gösteriyor.
Ben de bizimkilere bir televizyon aldırıcam 1 2 sene icerisinde 4k teknolojısı bi 6 7 bine insin aktiv gözlüklü Samsung un 85 inch televızyonlarını beklıyecegım.
eve mi alacaksın 85" tv' yi?
Ev için yapılmıs zaten o tv ler belli bir izleme mesafeside var ayrıca 110 inch 4 k tv lerde varmıs sanırım sonucta 2 sene var daha almamıza dusunebılırım 110 ınch ı bıle neden sordun ?