Bilen kişiler yardımcı olabilir mi ?

Tunperan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar . Ben GTX1660 SUPER ekran kartı almak istiyorum ve alıcam da ama hangi 1660s modelinde hangi marka daha iyi daha iyi pek emin değilim ben Palit düşünüyorum . Hangi marka GTX1660s daha iyi yazabilirmisiniz 1. Ve 2. Olarak en iyi ilk iki marka olarak yazabilirseniz çok iyi olur sonuçta her gün sistem toplayamıyoruz o yüzden farklı görüşler ve destekler almak istedim şimdiden teşekkürler.☺️

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Soğutması düzgün olan en uygun fiyatlı modele yönelin. Palit gayet iyidir.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Bir marka diğerinden daha iyi diyemem; ama niye farklı markalar var onu yazayım:

Öncelikle A marka 1660s ile B marka 1660s'nin ikisinde de 1660s var ekran kartı olarak. Farklı olarak A markası ekran kartına normal fan koyuyorsa, B markası sıvı soğutma koyuyor. Aralarında bir miktar fiyat farkı oluyor haliyle, bunda markanın değerinin de etkisi var.

Senin dikkat edeceğin ilk husus, markadan ziyade ekran kartının bağlantı bölgesinin senin anakartına uyup uymayacağı. Yani canının istediği her ekran kartını, her anakarta takamazsın.

Tunperan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Bir marka diğerinden daha iyi diyemem; ama niye farklı markalar var onu yazayım:

Öncelikle A marka 1660s ile B marka 1660s'nin ikisinde de 1660s var ekran kartı olarak. Farklı olarak A markası ekran kartına normal fan koyuyorsa, B markası sıvı soğutma koyuyor. Aralarında bir miktar fiyat farkı oluyor haliyle, bunda markanın değerinin de etkisi var.

Senin dikkat edeceğin ilk husus, markadan ziyade ekran kartının bağlantı bölgesinin senin anakartına uyup uymayacağı. Yani canının istediği her ekran kartını, her anakarta takamazsın.
Teşekkür ederim bende anliyorum pc den iyi kotu sadece almisken iuice bilgi sahibi olup farkli gorusler almak istedim bilgi icin teşekkür
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci modeliniz ve bütçeniz nedir
Pc yi sıfırdan taplayacağım ryzen 5 3600 alıcam ve bütçe olarak ta bütçe 0 tl sıradan bir orta halli tc vatandaşıyım araya sıkıştırarak alıcam o sıkıntı değil onun hesap kitabını yaptım

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Teşekkür ederim bende anliyorum pc den iyi kotu sadece almisken iuice bilgi sahibi olup farkli gorusler almak istedim bilgi icin teşekkür

Pc yi sıfırdan taplayacağım ryzen 5 3600 alıcam ve bütçe olarak ta bütçe 0 tl sıradan bir orta halli tc vatandaşıyım araya sıkıştırarak alıcam o sıkıntı değil onun hesap kitabını yaptım
Rx5600xt al bence rtx2070 misali kart

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Msi
Shappire

Son düzenleme: