Bileğine Güvenen IPhone Alsın

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
IPhone gibi yeni nesil bir cihaz'mı yoksa onun yan ürünleri ile pazarını genişletenler mi başarılı oldu çelişir ama IPhone aksesuarları artmaya devam ediyor.

handgripiphonecharger.jpg

IPhone kullanıcılarının batarya sorununu ve stres altında olduklarını düşünen bir üretici IPhone için kas gücü ile batarya dolduran şarj aleti icat etmiş vaziyette.

Bileklerinizi çalıştırdığınız sürece şarj imkanı veren hem de stresinizi alan alet meraklısını bekliyor.

Yazan: Yılmaz Yanar
SDN : ShiftDeleteNet
Bilgi İçin: Tıklayınız

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
iPhone iPhone dedikleri koskoca ekranının arkası kof bir alet... Süsleyip püsleyip bilinçsiz kullanıcılara pazarlıyorlar... Eee takdir etmek lazım... Kime pazarlayacaklarını iyi biliyor adamlar...

makrop!

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone iPhone dedikleri koskoca ekranının arkası kof bir alet... Süsleyip püsleyip bilinçsiz kullanıcılara pazarlıyorlar... Eee takdir etmek lazım... Kime pazarlayacaklarını iyi biliyor adamlar...

ben iphone sahibiyim bir açıklar mısın benim neden bilinçsiz olduğumu...
arkadaş ağzı olan konuşuyor... içi kofmuş neyini biliyorsun da kof diyorsun.. kalitesiz abuk sabuk forum sitelerinde iki şey okuyorsunuz, aman iphone kötü... içi kof ! sümükleri akarak iphona bakarlar, iphone multitouch ekrandan ibaret sanırlar, ne olduğundan haberi yok, konuşuyor... ben iphone'u 500 ytl' e aldım... ' bilinç insanı ' sana soruyorum... bu fiyata bana alınabilecek teknoloji harikası ! bir telefon söler misin?

whois

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu yenilebilir enerji diye işin cırkını çıkardılar. Geçen günde bir yerde spor yapan bayanlarının sallanan yerlerinden cep telefonu şarj olayını okumuştum.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben iphone sahibiyim bir açıklar mısın benim neden bilinçsiz olduğumu...
arkadaş ağzı olan konuşuyor... içi kofmuş neyini biliyorsun da kof diyorsun.. kalitesiz abuk sabuk forum sitelerinde iki şey okuyorsunuz, aman iphone kötü... içi kof ! sümükleri akarak iphona bakarlar, iphone multitouch ekrandan ibaret sanırlar, ne olduğundan haberi yok, konuşuyor... ben iphone'u 500 ytl' e aldım... ' bilinç insanı ' sana soruyorum... bu fiyata bana alınabilecek teknoloji harikası ! bir telefon söler misin?

makrop arkadaşımıza katılıyorum. HRNKC sanırım şu Çin malı çakma iPhone'larla karıştırıyor :-)

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
süper yav