bildirim

alinann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen biri yardım etsin instagram dan bildirim gelmiyor. Bütün ayarlar baktım hepsi doğru aynı telefondan başka hesaplara giriyorum onlara geliyor ama kendi hesabıma bildirim gelmiyor. Herşeyi denedim uygulamayı sildim yeniden yükledim ama olmuyor olmuyor çıldırıcam telefonu kircam lütfen bilen varsa yardımcı olur musunuz ??

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Belki bir hareketlilik yoktur ondan gelmiyordur... başka hesaptan resim vs beğendin mi?

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Ayarlardan bildirimlerin kapalı olmadığına emin misiniz? Ayarlar doğruysa gelmesi lazım.

gr0ke

Asistan
Reaksiyon puanı
171
İlk olarak güncellemeleri kontrol edin. İkinci olarak gerekli bildirim ayarlarını doğru yaptığınızdan da emin olun. Bunun dışında;
Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Depolama - "Ön Belleği Temizle - Verileri Sil"
Bunları da uygulayın. Bunu yaptıktan sonra tüm ayarlar sıfırlanır ve uygulamayı ilk indirdiğinizdeki gibi açılışta size "bildirim göndermesine izin ver" vb. mesajlar gelir, onların tamamına evet demeniz gerekiyor. Eğer yine olmazsa uygulamayı kaldırın ve yeniden yükleyin. Yine aynı şekilde sizden istediklerine "izin ver - evet" demelisiniz.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Bildirimleri kapatmışsın. Ekran görüntüsü at.