ayna en son cıkarttığı NEFES albümü ile tam bir nefes aldı
albümde
nefes
gözlerinde saman yolu ..(gitarın cini)
ay değil mevsim değil
ben nerede doğdum anne
ah marmara ..bebek parkı
cok yalnızız
kış günü ayrılık
tek tabanca
günler geciyor
seninle ben (hicran)
gesi bağları
hekim oğlu
ezo gelin(erhan güleryüz versiyon)
doğum günü
ah ayrılık
sivas ellerinde
şarkılarından oluşan albüm daha müzik marketlerde yerini almadan önce powerclup sitesinde
albümün içindeki tüm şarkıların satışa sunulduğu tek albüm olma niteliğini taşıyıp
internet üzerinden ilk 3 hafta en cok satılan albüm olmuştur hemde hiç reklamı yapılmadığı halde...
simdi ise ayna süper bir albümle dönüyor ama müzik sektöründe ki kıriz den sebeb o da göktan gibi albümü askıya aldı uygun zaman da cıkacağını beklediğimiz albümün önümüzdeki aylarda cıkacağının da müzjdesini vermiş oldu erhan güleryüz
aynafan net adına davet li olarak tüm ayna fan siteleri bu albümü baştan sona dinledik ve hakkında ki düşüncelerimizi dile getirdik...
yaptığı eserlerde sevenlerinin de fikrini alması ayna nın dinleyiciye nekadar önem verdiğini ortaya birkez daha koymuştur
isim veremem sarkılar konusunda ama dillerden düşmeyecek 13 şarkı var ve bomba gibi geliyor işte
belden aşağı şarkılardan bunalan herkese öneririm bu albümü
ayna bir ekol bence ve tüm albümleri dinlenmekten bıkılamaz
albümleri
ceylan
gittiğin yağmurla gel
dön bak aynaya
şarkılar
türküler
cayımın şekeri
bostancı durağı
doğum günü (erhan güleryüz solo albüm)
denizden geliyoruz
ayna buğusu (ayna baladları)
nefes
albümde
nefes
gözlerinde saman yolu ..(gitarın cini)
ay değil mevsim değil
ben nerede doğdum anne
ah marmara ..bebek parkı
cok yalnızız
kış günü ayrılık
tek tabanca
günler geciyor
seninle ben (hicran)
gesi bağları
hekim oğlu
ezo gelin(erhan güleryüz versiyon)
doğum günü
ah ayrılık
sivas ellerinde
şarkılarından oluşan albüm daha müzik marketlerde yerini almadan önce powerclup sitesinde
albümün içindeki tüm şarkıların satışa sunulduğu tek albüm olma niteliğini taşıyıp
internet üzerinden ilk 3 hafta en cok satılan albüm olmuştur hemde hiç reklamı yapılmadığı halde...
simdi ise ayna süper bir albümle dönüyor ama müzik sektöründe ki kıriz den sebeb o da göktan gibi albümü askıya aldı uygun zaman da cıkacağını beklediğimiz albümün önümüzdeki aylarda cıkacağının da müzjdesini vermiş oldu erhan güleryüz
aynafan net adına davet li olarak tüm ayna fan siteleri bu albümü baştan sona dinledik ve hakkında ki düşüncelerimizi dile getirdik...
yaptığı eserlerde sevenlerinin de fikrini alması ayna nın dinleyiciye nekadar önem verdiğini ortaya birkez daha koymuştur
isim veremem sarkılar konusunda ama dillerden düşmeyecek 13 şarkı var ve bomba gibi geliyor işte
belden aşağı şarkılardan bunalan herkese öneririm bu albümü
ayna bir ekol bence ve tüm albümleri dinlenmekten bıkılamaz
albümleri
ceylan
gittiğin yağmurla gel
dön bak aynaya
şarkılar
türküler
cayımın şekeri
bostancı durağı
doğum günü (erhan güleryüz solo albüm)
denizden geliyoruz