Bifrost Trojanı Silmek İçin Yardım Lütfen !

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün pc mi gayet temiz kullanırken yabancı kaynaklı bir hack sitesinin logo.gif isimli logosundan bulaştığını tespit ettiğim bifrost trojanı bulaştı bilgisayarıma ... sabah 8 den bu yana temizlemek için uğraştığım bu trojan için kullandığım yazılımlar ;

*Bifrost removal tool
*Exterminate It
*Malware Removal 2008
*Regrun Platinum 6

gibi 4 ayrı yazılımla silmeyi denedim ... bifrost için yazılmış program olan exterminate it teker teker nereye bulaştığını gösterdi ama activate key sorunu yüzünden temeizleyemedim...

Sistem klasörlerin tutun Registry dosyalarına kadar heryere yayılmış ...

Şimdi arkadaşlar bu trojanı nasıl temzileyebilirim... Daha önce kurtulmuş olan yada kesin bir çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Comprehensive PC protection against trojans, viruses, spyware, adware, worms, bots, keyloggers, rootkits and dialers.

boxshot_am_193x250.png

a-squared Anti-Malware - Best protection against Trojan Horses, Spyware, Viruses, Worms, Dialers, Adware, Keyloggers and Rootkits

Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Deniyorum ...

İyi Forumlar :)

Edit : Farklı çözümler önerecek yada kendisi bizzat kurtulmuş üyelerin önerilerini bekliyorum ...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
malwarebytes antimalware, kaspersky, antivir. üçü de sağlam programlar. güvenli modda tarat pcni.

Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hepinize teşekkürler . söylediğiniz tüm programları denedim dün itibariyle . reg dosyalarına yazdırdığı bir komut sayesinde devamlı yeniden indiriyordu virüsü . bende sorunu pcye format atıp yeniden sistemi kurmakla hallettim :)