Bi dosya sildim mouse çalışmıyor.

oguzhanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Laptop mavi ekran veriyordu onu nasıl düzeltiriz diye araştırdım. Evrensel seri veri yolu denetleyicileri diye bı dosyanın içindekileri silin dedi sildim. Mavi ekran hâlen veriyor ve mouse da çalışmıyor USB girişlerini iptal etmiş gibi bişey olduk başka sistemlerde çalışıyor ancak laptopumda çalışmıyor yardım lütfen ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Sürücüleri silmişsiniz. Tekrar yüklemeniz lazım. Anakartınızın modeli/Notebook ise onun modelini USB driver diye aratıp bulabilirsiniz.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
anlışlıkla silinmiş klavye ve fare sürücüsü genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows kayıt defterindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.

Yanlışlıkla klavye ve fare sürücüsünü sildiyseniz, İndir (Yanlışlıkla silinmiş klavye ve fare sürücüsü) Onarım Aracı.

oguzhanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sürücüleri silmişsiniz. Tekrar yüklemeniz lazım. Anakartınızın modeli/Notebook ise onun modelini USB driver diye aratıp bulabilirsiniz.
Birde aygıt yöneticisi ni açınca Evrensel seri veri yolu dosyası gözükmüyor yani güncelleme veya eski haline getirme işlemlerini yapamıyorum