Bi çayınızı içerim||SarmaşıkGülleri

SarmaşıkGülleri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İyi geceler ahali;
Bendeniz 24 yaşında, forum siteleri ilk ortaya çıktığı zamanlardan beri forum kültürünü ve içinde bulunmayı seven fakat son yıllarda uzak kalmış biriyim. Ama huylu huyundan vazgeçmez tekrar bir foruma aktif olarak katılmak istedim ve Sdn ailesine katılmaya karar verdim.

Veteriner hekimim, ama her konuda her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalışan bir maymun iştahlıyım. Bana fayda sağlayan konuları, bilgileri de arta kalan zamanında paylaşmaya çalışacağım.

Hoşbuldum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hoşgeldiniz. Bendeniz SDN forumun Devlet reyizi olarak çayınızı hemen hazırlıyorum. :D

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
İyi geceler ahali;
Bendeniz 24 yaşında, forum siteleri ilk ortaya çıktığı zamanlardan beri forum kültürünü ve içinde bulunmayı seven fakat son yıllarda uzak kalmış biriyim. Ama huylu huyundan vazgeçmez tekrar bir foruma aktif olarak katılmak istedim ve Sdn ailesine katılmaya karar verdim.

Veteriner hekimim, ama her konuda her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalışan bir maymun iştahlıyım. Bana fayda sağlayan konuları, bilgileri de arta kalan zamanında paylaşmaya çalışacağım.

Hoşbuldum :)

Hoşgeldin. İnşallah ileride daha uzun süreler bizimle olursun :)

İyi Forumlar...

Son düzenleme:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hoş geldiniz foruma iyi forumlar diliyorum.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
Hoş geldiniz sefa geldiniz SDN ailesine. Zaten hepimiz şu hayatta öğrenci değil miyiz. Hepimizin mutlaka öğrenecek bir çok bilgileri vardır.