10 Nisan 2017 #1 em1rC Öğrenci Katılım 10 Nisan 2017 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 36 Konum Mersin/Tarsus arkadaşlar öncelikle s.a bu sistemle BF1 kaç fps alabilirim iyi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim --- Gönderi Güncellendi --- Lütfen Cevap verin Ekli dosyalar bf1.PNG 380 KB · Görüntüleme: 578 upload_2017-4-10_21-47-37.png 394.4 KB · Görüntüleme: 582
arkadaşlar öncelikle s.a bu sistemle BF1 kaç fps alabilirim iyi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim --- Gönderi Güncellendi --- Lütfen Cevap verin
12 Nisan 2017 #2 T.T.C Öğrenci Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Yaş 26 Konum İstanbul Dostum ekran kartın minimum gereksinimin bi tık üstünde low bilemedin mediumda oynayabilirsin tahmini fps 55 60 arası olur T.T.C Türk Timi Clan Türkiye' nin En Büyük Battlefield Platformu
Dostum ekran kartın minimum gereksinimin bi tık üstünde low bilemedin mediumda oynayabilirsin tahmini fps 55 60 arası olur T.T.C Türk Timi Clan Türkiye' nin En Büyük Battlefield Platformu
12 Nisan 2017 Konuyu başlatan #3 em1rC Öğrenci Katılım 10 Nisan 2017 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 36 Konum Mersin/Tarsus T T.T.C dedi ki: Dostum ekran kartın minimum gereksinimin bi tık üstünde low bilemedin mediumda oynayabilirsin tahmini fps 55 60 arası olur T.T.C Türk Timi Clan Türkiye' nin En Büyük Battlefield Platformu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler zaten benim için oynanış önemli
T T.T.C dedi ki: Dostum ekran kartın minimum gereksinimin bi tık üstünde low bilemedin mediumda oynayabilirsin tahmini fps 55 60 arası olur T.T.C Türk Timi Clan Türkiye' nin En Büyük Battlefield Platformu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler zaten benim için oynanış önemli