Padavan0183728
Öğrenci
BF1 için ideal bir pc toplamak istiyorum. Akıcı bir şekilde donmadan kasmadan herhangi bir sorun olmadan zevkle oynamak için. Bütçem 3000-3500 arası monitör dahil değil. Şimdiden teşekkürler.
öncelikle güzel bir sistem olmuş teşekkürler. Daha sonra ekran kartını sapphire 480 nitro+ la değiştirsek nasıl olur ? monitör ü de ona göre almış olurum ama bu kalsın daha iyi olur derseniz de kalabilir ..İleri zamanda 8 gb daha ram ekler 16 yaparsınız. Bu sistemle akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Az daha bütçe artırırsanız anakartı B serisi tavsiye ederim. Ama artıramazsanız bu anakart da sizi asla üzmez. Ebrardan toplandı.
Ekli dosyayı görüntüle 16493
Sapphire 480 nitro+ daha iyi ama daha pahalı maalesef. Eğer uygun fiyata bulursanız sapphire tavsiye ederim. Ama msi da sizi asla üzmez. Ben markalara pek takılmam aralarında 1-2 fps den fazlası yok. Ucuz, soğutma ve garanti anlamında hangisi iyiyse onu almalı. Monitör tavsiyesi isterseniz VX2257 tavsiye ederim. Freesync sayesinde güzel bir uyum yakalarsınız.öncelikle güzel bir sistem olmuş teşekkürler. Daha sonra ekran kartını sapphire 480 nitro+ la değiştirsek nasıl olur ? monitör ü de ona göre almış olurum ama bu kalsın daha iyi olur derseniz de kalabilir ..
vx2457 olanı daha hoş bence çünkü biraz büyük ekran daha fazla zevk veriyor banaSapphire 480 nitro+ daha iyi ama daha pahalı maalesef. Eğer uygun fiyata bulursanız sapphire tavsiye ederim. Ama msi da sizi asla üzmez. Ben markalara pek takılmam aralarında 1-2 fps den fazlası yok. Ucuz, soğutma ve garanti anlamında hangisi iyiyse onu almalı. Monitör tavsiyesi isterseniz VX2257 tavsiye ederim. Freesync sayesinde güzel bir uyum yakalarsınız.
vx2457 ile aralarındaki fiyat farkı verilir mi biraz daha büyük diye?Sapphire 480 nitro+ daha iyi ama daha pahalı maalesef. Eğer uygun fiyata bulursanız sapphire tavsiye ederim. Ama msi da sizi asla üzmez. Ben markalara pek takılmam aralarında 1-2 fps den fazlası yok. Ucuz, soğutma ve garanti anlamında hangisi iyiyse onu almalı. Monitör tavsiyesi isterseniz VX2257 tavsiye ederim. Freesync sayesinde güzel bir uyum yakalarsınız.
Tabiki verilir zevk meselesi ben 21.5" leri daha güzel bulduğum için önermiştim =)vx2457 olanı daha hoş bence çünkü biraz büyük ekran daha fazla zevk veriyor bana
--- Gönderi Güncellendi ---
vx2457 ile aralarındaki fiyat farkı verilir mi biraz daha büyük diye?
öncelikle güzel bir sistem olmuş teşekkürler. Daha sonra ekran kartını sapphire 480 nitro+ la değiştirsek nasıl olur ? monitör ü de ona göre almış olurum ama bu kalsın daha iyi olur derseniz de kalabilir ..