harkk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
millet ben üniversiteyi bırakmak istiyorum ve benim aileme gecerli bir sebep söylemem lazım yardım edin :bored::bored:
Bence de söyleme zaten ve bu fikir sadece fantazi olarak kalsın. Sen sadece bugünü düşünerek hareket ediyorsun, geleceğini düşün. Zaman hızla ilerliyor ve günümüzde hemen hemen herkes bir üniversite mezunu dolayısıyla herkes eğitimli ve donanımlı olacak önümüzdeki yıllar içerisinde. Üniversite mezunu olmayan kişilerin iş bulma konusunda fazla şansları olacağını düşünmüyorum. Ha dersen ki babam holding patronu sen bilirsin ...dersler yuzunden diyelim ugrasmak istemiyorum artık ve ben bunu aileme bu sekilde soyleyemem ... :///
Genellikle yorumlar BIRAKMA bırakırsan vasıfsız bir p.c olur cıkarsın yonunde oldu ama bide isin su tarafı var ben 1.sınıftayım daha,isletme okuyorum ve bu bana ilerde bi boka yaramayacak onuda biliyorum onun icin şimdi bıraksam
ilerdede yurtdısına gidip bi dil ogrenip kendi işimizde devam ederim seklinde dusuncelerim var ne diyorsunuz ??
+++Genellikle yorumlar BIRAKMA bırakırsan vasıfsız bir p.c olur cıkarsın yonunde oldu ama bide isin su tarafı var ben 1.sınıftayım daha,isletme okuyorum ve bu bana ilerde bi boka yaramayacak onuda biliyorum onun icin şimdi bıraksam
ilerdede yurtdısına gidip bi dil ogrenip kendi işimizde devam ederim seklinde dusuncelerim var ne diyorsunuz ??