Beyazıt Öztürk Hakkında 'Terör Soruşturması' Başlatıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beyaz Show sunucusu Beyazıt Öztürk hakkında “terör propagandası” yapmaktan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Peki; Beyaz Show'da ne oldu?, Beyazıt Öztürk hakkında neden soruşturma başlatıldı?

5692a93367b0a944c436b348.jpg

Beyaz Show'un yayınlanan son bölümünde telefonla canlı yayına bağlanarak “Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın” diyen sözde “Ayşe Öğretmen” hakkında açılan soruşturmanın ardından şimdi de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından programın sunucusu Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Beyazıt Öztürk ve “Beyaz Show” hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, “8 Ocak 2016 tarihinde Kanal D isimli televizyon kanalında yayınlanan Beyaz Show isimli programda terör örgütü propagandası yapıldığı iddiasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca 9 Ocak tarihinde soruşturma başlatılmıştır. Program CD’si incelenmeye alınmış olup, program sorumlusu, canlı yayına bağlanan ve program sunucusu soruşturma kapsamına alınmıştır.” denildi.

Beyazıt Öztürk Canlı Yayında Özür Diledi!

Yaşanan olayların ardından Öztürk, Kanal D Ana Haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu. Olayları değerlendiren Öztürk, özür diledi.

Beyazıt Öztürk, “İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetçiler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse.” dedi.

[video=youtube;bvRwjqVEHvQ]https://www.youtube.com/watch?v=bvRwjqVEHvQ[/video]

Şaşkınım, Böyle Bir Şey Benden Beklenebilir mi?

Canlı yayında Türk halkından özür dileyen Öztürk, “Şaşkınım. Böyle bir şey benden beklenebilir mi? Yıllardır duruşum belli, tavrım belli. Vatana, millete, bayrağa bağlılığımız belli.” dedi.

20 yıldır bu işi yaptığını, 20 yıldır ilk defa başıma böyle bir şey geldiğini hatırlatan Beyazıt Öztürk, şöyle devam etti: “Burada çocuklar ölüyor, siz orada bunun farkında mısınız gibi bir şeyle karşılaşınca beynim durdu. Zaten kırılma noktası orası oldu. Konsantrasyonumu kaybettim. Kendi iç sesimi dinlemekten arayan kişiyi ben dinleyemedim. Sadece aklımda kalan şuydu: Burada bir şeyler oluyor siz orada eğleniyorsunuz. Hep “hassas olacağız, bundan sonra daha da hassas olacağız, daha dikkatli olmaya gayret edeceğiz teşekkür ederim, alkış” dedim… Öğretmenim deyince Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir öğretmenimiz diye düşündüm. Ardından öğretmen olmadığı ortaya çıktı.” şeklinde sözlerine devam etti.

Öztürk, “Ben Polis Çocuğuyum”

Sözlerine “Ben polis çocuğuyum” diyerek devam eden Öztürk, babasını her gün evden bir daha dönecek mi diye yolcu ettiklerini dile getirdi. Öztürk, “Biz ailecek vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlılıkla büyüdük bugüne kadar. Geçmişime de bakıldığında bir tutarlılık görülür. Şehitler olduğunda bu ülkede programı da yapmadık.” dedi.

Öztürk, terör örgütünün bölgede yaptığı tahribattan haberi olduğunu, oradaki güvenlik güçlerinin ne kadar zor şartlarda mücadele etiğini bildiğini de belirtti.

Beni Kimse Politikaya Malzeme Etmesin!

Türk halkından özür dileyen Öztürk, “İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetçiler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse. Bugüne kadar eğlendirmek için, insanların biraz yüzü gülsün diye uğraştım. Mümkün olduğu kadar politikaya girmemeye gayret ettim. Şimdi tam göbeğindeyim. Bu konuyla ilgili malzeme olmak istemem. Benim üzerimden bir hesap yapılmasını istemem. İşimi çok seviyorum ve işime de devam edeceğim.” dedi.

Tepkilere anlayışla karşıladığını belirten Öztürk, “Terör örgütünü alkışlatıyor falan diye bir şeyler söylendi, konuşuldu. Aklımızın ucundan geçmeyecek bir şey… Herkesten özür diliyorum.” dedi.

Öztürk, “Türk Halkı Ne Düşünüyorsa Aynısı Düşünüyorum”

Son olarak Güneydoğu’daki çatışmalarla ilgili değerlendirme yapan Öztürk, “Bütün Türk halkı ne düşünüyorsa aynısını düşünüyorum orasıyla ilgili. Bir an önce silahın bırakılmasını, terör örgütünün silahı bırakmasını ve bu işin çözülmesini tabii ki can-ı gönülden diliyoruz, istiyoruz. Allah Doğu’daki bütün güvenlik güçlerimize kolaylık versin. Biz devletimizin ve milletimizin yanındayız.” şeklinde konuştu.

KAYNAK

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Canlı yayında ne olduğunu anlamamıştır bile bence. Dava açılması çok ilginç ve manidar olmuş. Zaten Doğan Medya üzerinde her zaman bir baskı vardı. Yağlı ekmek olmuş onlar için.

Böyle bir durumda Yönetmenin uyarması gerekirdi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende soruşturma açılması normal, soruşturma açılması zaten suçlu olduğu için değil adı üzerinde olayın soruşturulması gerektiği için açılıyor, ama soruşturma açılmasaydı ne olurdu niye soruşturma açılmadı diye bazı kesim siyasetçiler tarafından da malzeme olacaktı , mümkün olduğunca siyasete girmeden ve özetle anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Adam olayın farkında değil, kadın ben bir öğretmenim dedi diye saygı duydu, Hükümet de bunu terör konusunda ne kadar hassas desinler show malzemesi yapıyor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ne yani ortam bu denli kızışmışken, türkiyenin en çok izlenen show programında, tv kanalında alenen terör propagandası yapılması görmezden mi gelinecekti. gayet tabi soruşturulacak, ihmal mi kasıt mı var araştırılacak. nesinden neden rahatsız olunur?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ne yani ortam bu denli kızışmışken, türkiyenin en çok izlenen show programında, tv kanalında alenen terör propagandası yapılması görmezden mi gelinecekti. gayet tabi soruşturulacak, ihmal mi kasıt mı var araştırılacak. nesinden neden rahatsız olunur?

Ya düne kadar bebek katiline sayın diyen bakanların idam edilsin. O zaman.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ya düne kadar bebek katiline sayın diyen bakanların idam edilsin. O zaman.

bulanık zihninle fikir ortaya koyma istersen. ağızdan hata ile çıkan bir kelimeyle bunu aynı kefeye koymak sağlıklı bir beyin icadı olmasa gerek keza. şuan çapulcu ordusuyla ülkemiz savaş halindedir ve ben bu memleketin ekmeğini yiyorum diyen herkes ya olumlu görüş beyan etmelidir yada susmalıdır. başka zaman ne pöykürüsen pöykür ama bugün o günlerden değil.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
Abarttılar iyice. Ben videoyu izleyince anlamadım bir şey. Yani bir art niyet sezinlemedim. Ta ki milletin açıklamalarını duyuncaya kadar. Orada Beyaz'ın da anlamaması çok normal.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Abarttılar iyice. Ben videoyu izleyince anlamadım bir şey. Yani bir art niyet sezinlemedim. Ta ki milletin açıklamalarını duyuncaya kadar. Orada Beyaz'ın da anlamaması çok normal.

..+1

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Ben çok gereksiz buldum soruşturma olayını. Sonuçta adamın o esnada olayı farklı anladığı belli. Yazık oluyor..

Reaksiyon puanı
10,315
ben orada sahte öğretmenin terör amacına müteallik konuşması için soruşturma açılmasını normal karşılıyorum. Lakin, Beyaz'ın masumiyetine de bütün kalbimle inanıyorum. Çünkü onun gerçekten böyle biri olmadığı geçmişinden ve milletinin milli manevi değerlerine karşı hiçbir sabıkasının bulunmadığından belli.

teknozyum34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Adaamın yirmi küsür yıllık program yaşamı, her daim sürdürdüğü saygısı, efendiliği birinin iki dakikalık propagandası yüzünden çöpe atılamaz. Kaldı ki o anda yapacağı hiç birşey yok olayı anlayamadan konuşma bitti bile zaten. Herkes hem fikir ki olumsuz hiçbir yorum yok hakkında.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Zırdelinin teki gelsin programında rezillik çıkarsın adam da ne yapamayacağını bilemesin sonra ye soruşturmayı.
İnternetten canlı yayına gelen telefonu izledim. Beyaz orda ne yapsam ne yapsam diye düşünürken kadın konuşmasına devam ediyor. Programın yönetmeni bağlanıyı kesmesi gerekirdi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kim ne derse desin ben beyazıt öztürkü çok severim ve her hafta olmasa da her ay izlerim programını zaten adam kaç senelik yayıncı ama gel gör ki ortada bir sorun var terör provokasyonu var bu kabul edilebilir bir şey değil ki zaten böyle bir programda hiç beklenmeyecek bir şey sonuçta ortada yapılmış bir şey var geçmişte kaldı ama aklımızda böyle kalacak yani tecrübesiz olsa eyvallah derim ama 20 senelik yayıncısın sen artık bilmiyorum bilmediğimiz farklı şeyler de olabilir. ama soruşturma kararı yerinde olmuş

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Kim ne derse desin ben beyazıt öztürkü çok severim ve her hafta olmasa da her ay izlerim programını zaten adam kaç senelik yayıncı ama gel gör ki ortada bir sorun var terör provokasyonu var bu kabul edilebilir bir şey değil ki zaten böyle bir programda hiç beklenmeyecek bir şey sonuçta ortada yapılmış bir şey var geçmişte kaldı ama aklımızda böyle kalacak yani tecrübesiz olsa eyvallah derim ama 20 senelik yayıncısın sen artık bilmiyorum bilmediğimiz farklı şeyler de olabilir. ama soruşturma kararı yerinde olmuş

Arayan kişi elinize silahlarınızı alın dağa çıkın mı dedi ben propaganda falan görmedim?

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben açıkcası anladım olayı kadın sadece çıkıp doğuda bir savaş var buna kaygısız kalmayın çocuklar olmesin dedi. Zaten bildiğimiz seyler bunlar bizim sadece insanlar hareket geçmiyor bana dokunmayan yılan bin yasasın misali. Burda ne gibi bir art niyet var anlamadim açıkcası.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Terör karsi ve milliyetçi bir insanim. Ancak açıkçası videoda ben bile anlamadim ne olduğunu. Beyazin kadinin konuşmasını dinlerken kafasinin gittiği belliydi. Bence de biraz abartılmış, ama arayan hakkında islem yapılması normal

&

沖サヴァ おし&

SDN Okuru
tuzağa düşürmüşler...
beyazıt öztürk yapmaz öyle şeyler.