Beyaz Türkler 10 uçakla çıkarma yaptı

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Beyaz Türkler 10 uçakla çıkarma yaptı

Alışveriş aşkına İndirimli alışveriş günü Kara Cumaya Türkler damga vurdu.
10 uçakla ABD'ye giden sosyete 100 dolara IPad, 20 dolara ayakkabı, hatta bir dolara mutfak robotu alıp valizlerini doldurdu.

Ne Sosyete Pazarı, ne de Mahmutpaşa sokakları... Türkler'in yeni gözdesi, ABD'nin "Kara Cuma"sı...

GECEDEN SOKAKLARDA YATTILAR
New York'ta her yıl Kasım ayının son cuma günü düzenlenen "Black Friday" (Kara Cuma) adlı indirimli alışverişe, Türkler akın etti. Ülkemizden kalkan 10 uçak, alışveriş çılgınlarını New York'a taşıdı. Boş giden valizler ise ucuz ürünlerle doldu, taştı. Birçok kişinin geceden sokaklarda yattığı, izdihamın hiç eksik kalmadığı Kara Cuma'da, vatandaşlarımız hayli antrenmanlıydı.

KUYRUĞA ALIŞIĞIZ
Otobüsten ekmeğe, bankadan hastaneye kadar her yerde halkımız, en çok Woodbury Commons mağazasının kapısını çaldı. Birçok alışveriş tutkununu bertaraf eden vatandaşlar, Amerikalılar'ı bile şaşırtacak kadar çok ürün satın aldı.

CİMRİLER BİLE ELİNİ CÜZDANINA ATTI

Tabi ki indirimin yüzde 90'lara varması da, en cimri olanların bile elini cüzdanına uzattı. 2 bin euro vererek, 3-4 gün ABD'de kalan, hem ziyaret hem de ticaret yapan vatandaşların sadece gezdikleri yanına kar kalmadı, hayli ucuza aldıkları ürünlerle her biri havasına hava kattı!

'GEL VATANDAŞ GEL'
Cüzdanı kabarık Türkler'in tercihi olan "kara cuma"ya bu yıl, geçen yıllara oranla yüzde 25 daha fazla talep geldiğini belirten turizm yetkilileri ise halka ineceklerini açıkladı. Alışveriş turu düzenleyen firmalar, çantayı koluna takıp Amerika'ya alışverişe gitmenin çok daha ekonomik olacağını vurguladı. Turizmciler, "Haydi herkes alışverişe" diyerek vatandaşı Amerika'ya çağırdı...

beyaz_turklerin_kara_cumasi_2.jpg

beyaz_turklerin_kara_cumasi_6.jpg

beyaz_turklerin_kara_cumasi_12.jpg
 

HapS

Müdavim
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
3,350
Reaksiyon puanı
63
Puanları
48
sinir olmaya başladım şu beyaz türkler muhabbetine
 
Üst