Beyaz eşyayı teknoloji mağazasından satın alır mısınız?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

Teknoloji mağazaları beyaz eşya satıyor ancak dikkat ederseniz yerli markalar olan Vestel, Beko ve Arçelik gibi markaların ürünleri yok. Teknoloji mağazaları, artan rekabete karşı ayakta kalabilmek için yeni markalarla anlaşma peşindeler. Hedefte yerli beyaz eşya markaları Vestel, Arçelik ve Beko var.

Siz olsanız bu yerli markaları teknoloji mağazalarından almak ister misiniz?

Karar vermeden önce bu yazıyı okumanızda fayda var.

Yorumlarınızı bekliyorum.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben olsam tabi ki de alırım; elin markalarını almaktansa yerli ürün kullanmak daha mantıklı, ama türk markalarının da katetmesi gereken epeyli yol var.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
alınabilir neden olmasın*
vatan ta ta ta tan

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ne zaman etrafimdaki kullanicilarin sikayetleri azalir, belki o zaman alabilirim.. ama belki...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim tercihim hep yerliden yanadır Beyaz Eşyada.
Özellikle Arçelik ve Beko.
Aldığım tüm ürünlerini sorunsuz kullanıyorum.
Teknoloji mağazasındada satılırsa yine alırım tabii fiyatı uygun olursa.

Mertcan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben arçelikte teknisyenim ve sorunuza cvp vermek istedm. yabancı ve türk malı markalar arasındaki tek fark yetkili servis farkıdır. mesela arçelik makinanız bozulsun bildirin aynı gün gelirler ama mesela marka bosh olsa en az 3 gün sonra gelirler. kalite farkı yoktur. kalite farkı olan tek marka miele dir.

perfectte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi hizmeti kim veriyorsa alınır. yalnız gazada gelmemek lazım.. örnek veriyorum bir bayi'den alınan malla marketten alınan mal aynı olmaz bu nettir.

açayım konuyu;
Teknomarkete sabah bir eposta gelir derki.. samsung bilmemne buzdolabı satana 25 TL prim.. şimdiiiiiiii o kampanya bitene kadar dünyanın en iyi malı o buzdolabıdır satmaya çalışan için! öylede güzel sunarlar ki sana cihazı almak ne kelime havada kaparsın..

sonra cihazda arıza olmayı versin.. servisler gelir servisler gider muhatap bulamazsın işin içine evrak isteme ve evrak sunma trafiği girer...

kısacası anneniz sizi kadir gecesi doğurmadıysa yada yazlık vb yerlere beyaz eşya almayacaksanız. teknomarketten beyaz eşya almayın..

yada büyük olasılıkla paranızla rezil olmak neymiş tecrube edin..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ben arçelikte teknisyenim ve sorunuza cvp vermek istedm. yabancı ve türk malı markalar arasındaki tek fark yetkili servis farkıdır. mesela arçelik makinanız bozulsun bildirin aynı gün gelirler ama mesela marka bosh olsa en az 3 gün sonra gelirler. kalite farkı yoktur. kalite farkı olan tek marka miele dir.

Bu söylediğine katılmıyorum örnek Bosh ile Arçelik bir tutulamaz bile, gelelim servis olayına neden heryerde arçelik vestel servisi var çünkü en çok arıza en çok talebi oluşturur buda = servis sayısı