Beta Tester Ariyorum?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Tamamlanan ozellikler:
Thumbs Resim arama,
Dosya arama ve bulunan dosyalar icin gorevler.
Youtube ve Rapidshare aramasi.
youtube baglantilari icin proxy list ve Vtunnel olusturma ile YASAKLANMA DERDI YOK. Playlist olusturup dinleyebilme imkanida ekliyorum.
Ekran goruntulerini guncelleyecegim.

Reaksiyon puanı
189
eğer mail ile veya özel mesaj ile haber verebilirim diyosan beni listene ekle seve seve beta tester olurum.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
eğer mail ile veya özel mesaj ile haber verebilirim diyosan beni listene ekle seve seve beta tester olurum.

Memnun olurum arkadasim ilgin icin tesekkurler, su anda beta surecine girmedi ama elimden geldigince hizlandirmaya calisacagim.
beta surecine katilan ilk kisi olacaksin.

Reaksiyon puanı
189
teşekkürler. bende bir program geliştiricisi olduğum için hata ve olasılıkları çabuk bulurum. yardımım dokunur diye düşündüm ne de olsa herşey freeware için :)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler. bende bir program geliştiricisi olduğum için hata ve olasılıkları çabuk bulurum. yardımım dokunur diye düşündüm ne de olsa herşey freeware için :)

plug-in yazmakla ilgilenirsen mart 2.beta surecinde scripting ve plug-in konusunda katilim saglamandan memnun olurum.
ayrica grafik arayuzundede katkida bulunabilirsin.

Reaksiyon puanı
189
neden olmasın. maksat yazılımı geliştirmek. bu arada hangi dili kullanarak yazıyorsun. bildiğim bir şey ile yardımcı olabileceğim konular çıkabilir paslaşırız daha kısa sürede projen hayata geçer...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım Hangi kodlama dili ile yazdın bu prog.

Delphi 7 pro.
Daha fazla ayrintiya giremiyecegim.
Oncelikle bu programi en cok beni bunaltan dosya islemleri icin gelistirdigimi ve hic bir kar amaci gutmedigimin bilinmesini isterim amacim Ucretsiz olarakta birseylerin yapilabilecegine katkida bulunmak.

ilkercindik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir grafiker olarak her türlü grafiksel konuda yardımcı olabilirim.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bir grafiker olarak her türlü grafiksel konuda yardımcı olabilirim.

Tesekurler...

Herturlu grafiker ve tasarim destegi beta tester istegiyle yapilacak,
su anda bunun alt yapisini hazirlama calisiyoruz.
Ve Islev, Tema yada arayuz konusunda emegi gecen herkes bu programin developers ( gelistiriciler ) bolumunde yerini alacak.
Dolayisiyla beta tester olmakla sadece yardimci olmayacak bu programin gelistiricilerinden biri olacak katilanlar.
Ayrica programa dil destegi eklenecegi icin dil cevirisi yapabilecek her turlu destek cok faydali olacaktir.

ilkercindik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında benim de projelerim vardı bu tür arama konusunda.
Geniş bir torrent arama merkezi oluşturuyordum, HDD nin çökmesi sonucuyla kendimi celeron işlemcili eski PC nin başında buldum.

Reaksiyon puanı
189
hmm programlama dilinin delphi olması benim açımdan kötü oldu. yardımcı olmak isterdim ama sadece galiba testleri yapabilicem. eğer c++ , c# veya VB de yazıyor olsaydın kodsal destekte bulunabilirdim...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
2 Yeni Ekran goruntusu.
2la78xu.jpg

210is6t.jpg

Tamamlandi : Thumbs resim arama; 200*200 / 120*120 / 64*64
Dosya arama ve bulunan dosyalar icin coklu liste
Su anda calisilan : Muzik arama, muzik bilgileri degistirme ( TAG )
Bulunan dosyalar icin coklu gorev listesi.
Multithread CPU Kullanimi
Parcali arama
Youtube video izleme.
Yeni / Planlanan: Google maps arama.
Yeni / Planlanan : Resimler icin toplu boyut degistirme / Seffaf etiketleme ( Watermark )
Yeni / Planlanan : Muzik CD / Mp3 CD hazirlayabilme / playlistteki dosyalari okuyup arayabilme.

demasu_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilgilenirsen almanca ceviri kisminda yardimci olabilirim ;)
zamani geldiginde forumdan ozel mesaj yoluyla ulasabilirsin..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
ilgilenirsen almanca ceviri kisminda yardimci olabilirim ;)
zamani geldiginde forumdan ozel mesaj yoluyla ulasabilirsin..

Iyi olur :)
Sadece dil konusunda degil dis gorunum konusunda yada kullanislilik konusunda veya olmasini istediginiz ozellikler konusundada butun beta destek verenlerin gorusleriyle beraber hareket edecegim.
simdilik ana motorunu hazirliyorum programin o yuzden gorsellik bu halinden cok farkli yerlerde olacak.
Az kaldi....

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
@sivaspor;
Windows 7 yi hesaba katıyorsun değil mi?
Onca emek verip havada kalmasın sonra ;)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
@sivaspor;
Windows 7 yi hesaba katıyorsun değil mi?
Onca emek verip havada kalmasın sonra ;)

Windows apilerini kullanmadigim icin isletim sistemi zorunlugu yok.
Ote yandan program 3 farkli sekilde kullanilabilecek
1-Tam fonksiyon ileri duzey kullanici seviyesi : guclu sistemler icin.
2- Asiri sistem kullanan ozelliklerin olmadigi orta seviye : Standart sistemler icin.
3- Temel dosya arama/yonetme fonksiyonlari : Basit kullanim icin.

Hesaba katmadigim ve sorun cikaracagina inandigim sistemler xp den gerisi olan sistemler.
Youtube, Internet ve Googlemaps, Rapidshare aramasi, FTP upload gibi eklentilerin islevsel olabilmesi icin firewall konusunda belki windows7 sorun cikarabilir henuz denemedim.
Ama diger ozelliklerde sorun olacagini sanmiyorum.
Herne olursada beta sureci bunun icin ve programin ilk 1. seviye betasi tahminim 6 ay surer cikmasi. Bunun sebebide 3D arayuzu kullanmayi dusunuyorum ve daha baslamadim :)
2. Seviye yaza dogru hazir olur.
3. Seviyeyi Bu ay icinde beta-testerlara dagiticam.
Ayrica hic bir surumune para talep etmiyorum.
Bu programi yapma amacim sadece yillardir bikip usandiran ve adam gibi bir tane olmayan dosya yonetim isine el atmak istedigim icin :)

Bu arada hazir lafi acilmisken windows vista ve windows7 kullananlara ozel AeroGlass arayuzude mevcut :)

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dostum denemeye seve seve gönüllü olurum yeterki Kendimizin yaptığı bişeler olsun.Allah kolaylık versin.Çalışmanda başarılar.

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce 4 tane arama programını denemiş ve her birinin farklı özelliklerini beğenmiş biri olarak sana çok yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. google masaüstü arama, avafind, microsoft desktop searc, copernic. bunların farklı güzel özelliklerini tek bir programda birleştirilmesi çok güzel olur. Arayüz, arama sonuçları, hatalar konusunda biraz programcılık bilgim de var. Programı deneyince en ince ayrıntısına kadar geri dönüt alabilirsin. bekliyroum

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Daha önce 4 tane arama programını denemiş ve her birinin farklı özelliklerini beğenmiş biri olarak sana çok yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. google masaüstü arama, avafind, microsoft desktop searc, copernic. bunların farklı güzel özelliklerini tek bir programda birleştirilmesi çok güzel olur. Arayüz, arama sonuçları, hatalar konusunda biraz programcılık bilgim de var. Programı deneyince en ince ayrıntısına kadar geri dönüt alabilirsin. bekliyroum
Beta Tester talebi icin 15 mart'a kadar basvurabilirsiniz :
gdadestek@gmail.com adresine
Konu / Baslik : Beta Tester Talebi

Gelen talepler email programi tarafindan okunacagi icin bunun haricindeki mailler program tarafindan spam korumasi altinda direkt silinmektedir.
Bu ilk adimdan sonra katilanlara Beta test deneyim programi hakkinda bir mail, karsilikli anlasma ve ilgili programlari gonderecegim bu ayin sonunda yada nisan'in ilk haftasi programin ilk betasi dagitimda olacak.

Saygilar,