Öncelikle merhaba. Beste nasıls yapılır müzik bilgisi olarak neler bilmem gerekiyor bilmiyorum. Müzik bilgim yok. Gitar çalıyorum. Youtubedan öğrendim çalmayı teorikte bir bilgim yok pratik olarak akor nasıl basılır ritim nasıl olarak öğrendim. 300 şarkı biliyorum bazılarının solosu internette yok veya ritimleri yazmadığı için kulaktan ritimini anlayabildiğim kadar çalıyorum. Onun dışında diğer parçalarda bir sıkıntı yok. Gitarımla çalabileceğim bir beste yapmayı çok istiyorum. Bunun için müzik eğitimi mi almalıyım yoksa gitarı teorik olarak öğrenmem yetermi ?
Selim ışığı isim olarak biliyorum sadece ama bildiğim kadarıyla işin teoriği daha ağırlıklı videolarında. Bunun gibi atmam gereken temeli öğrenebileceğim bir youtube kanalı var mı veya ne yapmalıyım ? Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim.
Selim ışığı isim olarak biliyorum sadece ama bildiğim kadarıyla işin teoriği daha ağırlıklı videolarında. Bunun gibi atmam gereken temeli öğrenebileceğim bir youtube kanalı var mı veya ne yapmalıyım ? Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim.