Beşiktaş'ta Sürpriz Başkan Adayı!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tsn_haber_detay.asp

Beşiktaş'ta Haziran ayında yapılması planlanan genel kurul öncesinde Fikret Orman'a rakip çıkmaması bekleniyordu ancak bu isim dengeleri değiştirecek.

Beşiktaş'ta yapılacak Genel Kurul öncesinde Başkan Fikret Orman'a rakip çıktığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Siyah-Beyazlı takımda yöneticilik yapan ve 3 Temmuz'daki şike davasında tutuklanarak cezaevinde yatan Serdal Adalı'nın başkanlık için hazırlandığı öğrenildi.

Halen Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığını yürüten Adalı'nın, Beşiktaş'taki Fikret Orman'a muhalif kesimlerle görüşmelerde bulunduğu ve net kararını önümüzdeki hafta içinde açıklayacağı belirtiliyor.

Adalı'nın başkan adayı olması halinde seçimde tüm dengelerin değişmesi söz konusu.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11757

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adalı geliyor!

Beşiktaş'ta 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Bugün TJK'daki başkanlık görevinden ayrılması beklenen Serdal Adalı yarın adaylığını açıklıyor

ADAL216.jpg

Beşiktaş’ta seçim sürecinde ortalık ısınıyor. Yıldırım Demirören döneminde Futbol Şubesi Sorumlusu olarak görev yapan Serdal Adalı başkanlık için adaylığını koyma kararı aldı.

Seçim için kulislere başlayan ve geçtiğimiz hafta sonunu ABD’de geçiren tecrübeli futbol adamının, Murat Aksu ile görüştüğü ve 2. Başkanı olması konusunda anlaştığı öğrenildi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de tam desteğini alan Adalı’nın bugün Türkiye Jokey Kulübü’ndeki (TJK) başkanlık görevinden affını isteyeceği yarın da 16 Haziran’da yapılacak olağan genel kurul için resmen adaylığını ilan edeceği bildirildi.

Adalı ABD’den döndükten sonra “Aday olmamı isteyenlerle fazla detaylı olmasa da kısa bir görüşme yaptım. Şu an için resmi adaylığımı açıklamış durumda değilim ama Beşiktaş’a hizmet etmek için aday olmaktan da çekinmem” açıklamasıyla başkan adaylığı için yeşil ışık yakmıştı.

http://amkspor.com/2013/05/23/iste-o-isim.html

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fikret Orman gibi durust bi adami hicbir Besiktas'li kaybetmeyi istemez. Adali gelmemeli..

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman birlik olup Beşiktaş için çalışmaya başlıycaz merak ediyorum.Yine mi bölünücek camia :@

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Geçen sene herkes Adalı Adalı derken o geri çekilmeyi tercih etti. Tek cesaretli Fikret Orman çıktı.

İstikrar adına da Adalı gelmese iyi olur.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Serdar adalı çok duydum ama nasıl birisi acaba

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yönetim'de yer alırsa iyi olur,transfer konusunda başarılı bir isim.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Serdal_Adali01.jpg

Beşiktaş'ta 9 Haziran tarihinde yapılacak olağan seçimli genel kurulda Siyah-beyazlı kulübün eski futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, aday olacağını açıkladı.

Adalı, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, seçimde aday olmak için bir süredir çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, yönetim kurulu listesini de büyük oranda belirlediğini ifade etti.

Adalı'nın adaylığıyla ilgili açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması beklenirken, listesini de resmi açıklamayı yaptığı gün kamuoyuna tanıtacak.

Kaynak

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bi ben eksiğim bende aday olucam

aynen yarın bende mı aday olsam acaba ..... hadı hayırlısı ...

Serdal Adalı'yı mı tanımıyorsunuz?
Beşiktaş'ta 10-15 tane aday var da bizim mi haberimiz yok!

Yani yorumlar gayet anlamsız olmuş... Demokratik bir ülkede, bir kulüp başkanı demokratik bir şekilde seçilecek ve bu seçim için CİDDİ adaylar çıkması neden garipsenir ki?

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Serdal Adalı taraftarları kusura bakmasın da geçen sene neredeydi bu adam ?
Fikret Orman'ın bazı hataları oldu, Samet gibi kart olayı gibi(memnun olanlar da var) ama yıllardır yapılamayan stad işini- 1 sene gibi kısa sürede çözdü,
Allah'ın izniyle de bitecek o stad.
Kulübün mali durumunu düzeltmeye başladı.

Fikret Orman bir sene bu kulübün cefasını çekti,hala da çekiyor iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Geçen sene tek bir kişi altında birleşelim camia kurtulsun diyen adam şimdi niye aday oluyor ?
Beşiktaş 2011-2012 sezonundan daha mı kötü ?
Beşiktaş gereksiz yere borçlandı mı ?

Basketbol takımına sponsor bulunamadı o zaman neredeydi Serdal Adalı ?
Avrupa'dan niye men edildik ? Bilmeyenler için Adalı yüzünden.

Art niyet ararım tabii ki de bu adaylıkta arkadaş.

Demokrasi gene işlesin aday olsun. Ama ben Adalı'nın Fikret Orman'dan daha iyi işler yapacağına inanmıyorum.
Hatta daha kötü bile olabiliriz. Serdal Adalı'nın Demirören zamanında yaptıklarına bakabilirsiniz.

Parasız kulübe Fabregas'ı bile getiririm imasında bulunuyor.Para yok hacı para sen neden bahsediyorsun,Q7,Guti ne oldu ?

Mümkünse aklansın da gelsin. Şike ile ilişkisi olan birini ben Beşiktaş'ta görmek istemiyorum.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adali secilirsem Yildiz transferlerine devam edicem demis.
Bu YD'den farki olmaz.
Fikret Orman ise ne kadar guzel isler yapsa da bazi dediklerin arkadasinda durmadi.

BJK KO olmadigimdan uturu cok takmiyorum, Besiktas icin hayirlisi olsun.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Adalı ya da Orman'ı desteklemiyorum.

İki adayında de yeteri kadar destekçisi, seveni var.

Ben mantığa karşı çıkıyorum? Ne yani seçime tek aday ile girmek mi daha iyi?

Her zaman ensesinde güçlü bir muhalefetin olduğunu bilen yönetimler, koltuklarını koruyabilmek için daha sağlam çalışırlar.

Demirören'in karşısında ciddi bir muhalefet olmadığı için Demirören yıllarca elini kolunu sallaya sallaya istediğini yaptı...

Hata yaptığında ilk kongrede kaybedeceğini bilseydi bu kadar rahat yanlışları yapamazdı!

----------

Adalı'yı savunmak olarak algılar mısınız algılamaz mısınız o sizin sorununuz ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Adalı, Orman'dan önce ADAY OLDU...

O Dönem Efsane Başkan Sn. Süleyman Seba bir kaç Beşiktaş içindeki DERİN BEŞİKTAŞ'LILARIN OYUNUNA GETİRİLDİ...

Süleyman Seba yaşı ve hastalığı nedeniyle kulüple ilgilenemiyor her şeyden haberdar değil! Bir çok şey zaten kendisini üzmemek için söylenmiyor...

Neyse ADALI Aday Oldu, Listesini hazırlamaya çalışıyordu.
Tek tek Beşiktaş'ın ileri gelenleri ile görüştü, ilk aşamada 50 Milyon liralık acil kurtarma paketi ile gelmeyi düşünüyordu ve listesinde göstereceği adaylardan para talep etti.

Aldığı cevap ise içler acısıydı.
Kime gitse benim şu kadar oyum var, benim şu kadar delegem var beni listeye ekle.

Başta LEVENT ERDOĞAN denilen Beşiktaş içindeki TÜMÖR bunu yaptı...

Bu olaylar nedeniyle ADALI'nın Adaylığı gecikti, Listeyi yapmakta zorlandı.

Bu esnada işte Süleyman Seba'yı devreye soktular!

Süleyman Seba'ya bir takım kişiler giderek Beşiktaş'a kimse başkan olmak için aday olmuyor dediler!
Süleyman Seba'da bunun üzerine Beşiktaş Başkansız Kalmaz, kimse aday olmazsa Yalçın Karadeniz aday olur dedi.

Tabi bu sohbet dışarıya aynen bu şekilde yansımadı.

Süleyman Seba, Yalçın Karadeniz'i İşaret Etti diye birden haberler yayıldı...

Bunun üzerine liste hazırlama çalışmalarını yürüten Adalı büyük bir şok yaşadı!

Herkes Seba'nın gösterdiği adayın başkan olması gerektiğini konuşmaya başladı...

Yalçın Karadeniz başkan adayı oldu.

Bunun üzerine Adalı adaylıktan çekildiğini açıkladı...

Ancak yalancının mumu yatsıya kadar yanar der atalar...

Seba'nın Yalçın Karadeniz'i aday olarak işaret etmediği ortaya çıktı. Seba ben kimseyi işaret etmedim, kimse aday olmazsa, Yalçın Karadeniz başkan olur dedim diye ikinci bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ancak istenen olmuştu! Adalı adaylıktan çekilmişti.

Zaten haksızlığa uğradığı için Adalı ciddi derecede bozulmuştu...

Yalçın Karadeniz aday olmaya olmuştu lakin, Seba'nın kendisini aday gösterdiği yalanı ortaya çıkınca o da adaylıktan çekilmek zorunda kaldı!

Sonuçta ortada hiç aday kalmadı.

Ortam böyle olunca Fikret Orman adaylığını açıkladı, ortada ciddi denilebilecek bile aday olmadığı için alternatifsiz göründü, sonradan Orman'ın karşısına iki aday çıktı ama onlar da ciddiye alınmadı, zaten Orman'ın listesinde Kongre Delegelerinin büyük bir çoğunluğu elinde bulunduran Beşiktaş'ın Kanseri Levent Erdoğan'da vardı ve seçimi kazanması hiç zor olmadı...

Fikret Orman da bu süreci iyi kullandı, Kimsenin ADAY OLMADIĞI dönemde ben taşın altına elimi soktum diyerek propagandasını yaptı, lakin kendisi aday olmadan önce Adalı aday olmuştu ama ayak oyunları ile adaylıktan el çektirildi...

Ne yazık ki taraftarımız bu olanların hepsini UNUTTU!

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Adalı, Orman'dan önce ADAY OLDU...

Hocam, Adalı aday olmadı. Aday olmayı düşünüyordu.Vazgeçti sebebi Yalçın Karadeniz'dir değildir bilemeyeceğim.
Adalı'nın açıklamalarından birinde;
"Bulunduğumuz durumda camia tek aday etrafında kenetlenmeli" gibi bir cümle sarf etmişti.
Artık onu nasıl anlarsınız bilemiyorum kendi yorumumu da kendime saklıyorum.

Haksızlık yapıldı demişsiniz Adalı'ya. Ben bir haksızlık göremedim açıkçası.
Adayım diyemedi nabız yokladı. E Basının iki haberine de "çok istediği" görevden kaçmazdı herhalde.
Kaldı ki Fikret Orman'ın da Adalı'yı destekleriz diye açıklamaları var.

Levent Erdoğan'ı seven Beşiktaş'lı var mı bilemiyorum. Ama şu an bile Erdoğan'ın delegelerine Adalı'nın da ihtiyacı var.

Serdal Adalı'nın yaptığı hataların bedelini çok ağır ödedik. Avrupa'dan men edilmemizin tek sorumlusu.
Tek tek hatalarını saymak istemiyorum, Demirörenin günahlarını da ona yüklemiş olurum.

Fikret Orman'ın hataları var fakat iyi gidiyor. Yerinde ben de eleştirdim ben de gitmesini istedim. Ama Adalı'yı duyunca ibre tamamen Fikret Orman'a döndü.

Üstünde çamur olan,henüz temizlenmemiş bir leke olan birini gerçekten görmek istemiyorum Kulübümüzde.

Adalı aday olsun,hakkı.
Ama Allah'tan dileğim Beşiktaş için Hayırlısı.Adalı'nın da üstünde böyle bir leke varken,yaptığı hatalar hala gündemdeyken yararlı olabileceğini düşünmüyorum.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] kardeşim ben serdar adalı yı cok ıyı tanıyorum ama o adama güvenmiyorum...

mevcut başkan secılırken bu adam neredeydı cok ıyı bılıyordu takımın durumunu nıye aday olmadı ve bu adam bı sekılde bir seyler yapmaya calısyor kendıne bi sistem kurmaya calısıyor daha bır sene olmus adam baskan olalı daha o ıstedıklerını yapamadan baska bırını secersen nolcak oda gelecek kendı bıldıgını okuyacak yanı al işleri en başa .....

Fikret Ormancı falan değilim sadece her yıl TD ve yonetım degısmesınden sıkıldım artık ben istikrar istıyorum hem yonetım de hem teknık kadroda

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
@Elbruz46 kardeşim ben serdar adalı yı cok ıyı tanıyorum ama o adama güvenmiyorum...

mevcut başkan secılırken bu adam neredeydı cok ıyı bılıyordu takımın durumunu nıye aday olmadı ve bu adam bı sekılde bir seyler yapmaya calısyor kendıne bi sistem kurmaya calısıyor daha bır sene olmus adam baskan olalı daha o ıstedıklerını yapamadan baska bırını secersen nolcak oda gelecek kendı bıldıgını okuyacak yanı al işleri en başa .....

Fikret Ormancı falan değilim sadece her yıl TD ve yonetım degısmesınden sıkıldım artık ben istikrar istıyorum hem yonetım de hem teknık kadroda

Seçim kararını ben almadım Fikret Orman aldı, hatırlatayım, hem seçim kararı alacaksın hem de aday çıkmasın isteyeceksin böyle şey olur mu?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] aday çıkmasın demiyorum işler kötüyken neredeydiler diyorum şimdi çok az da olsa düzelme var geliyorlar geri hem bu adam demirören in yanıdayken ne faydasını gördü bu takım adalının ... bu yüzden ilk mesajı o şekil yazdım takımdaşım ...

o yüzden tartışmayalım kardeşim bu son mesajım ... :D sevgilerimle .....