Beşiktaş'ta doping kontrolü şaşkınlığı

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
TFF, bugün Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek Beşiktaşlı futbolculara doping testi yaptırdı.

nevzat-demir-600_FPIJJ.jpg


Şampiyonluk yolunda son 2 haftaya giren Beşiktaş'ın, Osmanlıspor maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği antrenmanda süpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, bugün akşam saatlerinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek futbolcuları doping testinden geçireceklerini söyledi.

Yetkililer; Mario Gomez, Sosa, Beck, Atiba, İsmail ve Oğuzhan'dan doping örnekleri aldıktan sonra tesislerden ayrıldı. Siyah Beyazlı futbolcular ve teknik heyet, daha önce eşine rastlanmayan bu uygulama karşısında şaşkına dönerken, sürpriz doping baskınlarının başka takımlara da yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Fanatik
 

Tys23

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
7,138
Reaksiyon puanı
1,229
Puanları
113
Fener'in masa oyunları.
 

Kaya26

Müdavim
Katılım
27 Eylül 2012
Mesajlar
3,338
Reaksiyon puanı
550
Puanları
113
Yaş
26
Bu nasıl bir düşünce ve kafa yapısı ya...
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,116
Puanları
113
Beşiktaş sportmendir doping ile işi olmaz internet paketini bile almazlar onlarda vodofone vardır aziz amcanın iftirası bu.
 

efe77

Asistan
Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
395
Reaksiyon puanı
38
Puanları
28
Çok çok tuhaf ve manidar bir davranış. Öküzün altında buzağı aramıyoruz ama ard niyetli maksatlı bir davranış gibi algılanıyor. Şimdiye kadar örneği görülmemiş bir davranış. BJK bitime 180 dk kala ve sadece 1 puana ihtiyacı varken bu uygulamayı rutin normal olarak değerlendirmek saflık olur. Doping kuruluna talimatı kim vermiştir? Yıldırım başkan bu absürd olayla ilgili açıklama yapacakmış. BJK nin şampiyonluğunu kimse engelleyemez. TFF nin başı da büyük beşiktaşlıyım diyor!!! Amaçları Feneri şampiyon yapmaksa Cenab-ı Allah bile buna razı olmaz......
 

murdax105nc

Asistan
Katılım
7 Mart 2016
Mesajlar
157
Reaksiyon puanı
33
Puanları
28
küçük takımlar şampiyon olunca art niyet arıyorlar ama gerek yoktu zaten kontrollerden olumlu bir sonuç çıkmayacaktır
 

Selçuk Uçar

Asistan
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
107
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Doping kontrolü istifa getirdi! - Şampiy10

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

Konuyu değerlendiren TFF Dopingle Mücadele Kurulu başkan ve üyeleri istifalarını vermiş ve istifaları TFF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde kabul edilmiştir. Dün alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.
 
Son düzenleyen moderatör:

SmokeXD

Dekan
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
9,819
Reaksiyon puanı
1,877
Puanları
113
Beşiktaş ve doping. Heh :D Aziz amca napacağını şaşırdı.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Fener'in masa oyunları.

Yoo bu olmadı işte... Aziz YILDIRIM için her şeyi söyleyebilirsiniz, saldırgan deyin, kavgacı deyin, kaba deyin, nezaket bilmez deyin... Ama, bunca zamandır başkanlık yapar, ben onun masa oyunlarına tevessül ettiğini, hakkı olmayanı katakulli yollarla almaya çalışmak için bir ahlaksızlığa tevessül ettiğini hiç görmedim. Bilakis en büyük mücadelesini masa oyunu ustalarına karşı vermiş onurlu bir adamdır. ve şuna emin olun ki, puanla, mücadeleyle değil de, böyle kalleşçe bir yolla alınacak bir şampiyonluk kupasını hiç bir Fenerbahçeli kabul etmez. Keza tersi bir durum olduğunda hiçbir Beşiktaşlının kabul etmeyeceği gibi...
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Fenerbahçe her şampiyonluğu kaybettiğinde dikkat edin o sene bir gündem çıkarılır ve herkes o gündemi konuşur ve Fenerbahçe'nin daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın başarısızlığı bu tartışma arasında kaybolur gider gündem soğuduktan sonra ise taraftar yatışır ve kimse Aziz Yıldırım'ı tartışmaz.

Bu yıllardır değişmeyen aynı senaryo bu sene de DOPİNG adı altında yine sahneleniyor.

İsteniyor ki millet dopingi konuşsun Beşiktaş'ın şampiyonluğu gölgede kalsın, Aziz Yıldırım ve Fenebahçe en azından lig bitene kadar unutulsun. Yazın Avrupa Şampiyonası derken gündem yine değişir sonra yeni transferler derken bakmışsınız Aziz yine o koltukta...

Şampiyon GS ya da başka takım da olsa yine böyle olacaktı...

Fenerbahçe ve medyası her kaybedilen şampiyonluğu böyle HASARSIZ örtbas etmeyi ahlak haline getirdi.

Yani Aziz Yıldırım yine taraftarına CAMBAZA BAK diyor...
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Mete Düren açıkladı

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF'nin sağlık işleriyle ilgilenen yönetici pozisyonunda yer alıyor. Bu olayla ilgili konuşan Düren,

"UEFA yeni bir kural getirdi. Takımların futbolcularına, artık sadece maçta değil antrenmanlarda da doping testi uygulanacak. Ancak bu uygulama Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'da başlayacak." dedi.

Mete Düren, müsabaka dışı doping kontrollerinin test aşamasında olduğunu belirterek, "Bizim doping kurulu önce Osmanlıspor'un antrenmanına gitmiş. 'Osmanlı'ya yaptık, Beşiktaş'a da gidelim' demişler. Bunlar neye istinaden Osmanlıspor ve Beşiktaş'a gittiler ortada bir şikayet mi var bulgu mu var?

Biz bunu önce Almanlar'ın, Mario Gomez için geldiğini düşündük ancak bizim ekibimiz olduğunu öğrenince şaşırdık. Bu durum 'Biz hata yaptık' demekle olacak iş değil. Biz de doping kurulunu lağvettik. Yerine yeni bir kurul atayacağız." ifadelerini kullandı.

TFF'de dopingle mücadele kurulu istifa etti
 

efe77

Asistan
Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
395
Reaksiyon puanı
38
Puanları
28
Mete Düren bile şaşırmış!!! Allah(c.c) şaşırtmasın. Lağvetmek değil dava da açmak lazım (sorumluları kimse).
 
Üst