Beşiktaşlı kadınlar disipline!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Siyah-Beyazlılar'ın cezası nedeniyle kadınların izlediği F.Bahçe derbisinde edilen küfürleri gözlemci, raporuna yazdı. Beşiktaş'a para cezası gelecek.

Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadınların ve çocukların izlediği F.Bahçe derbisinde kadınların rakip takım aleyhine yaptığı küfürlü tezahüratlar Siyah- Beyazlılar'ın başını ağrıtacak. Disiplin Kurulu'na sevk edilecek olan Beşiktaş'a 40 ile 60 bin TL arasında para cezası verilmesi bekleniyor.

6 DAKİKA BOYUNCA HİÇ SUSMADILAR!

Derbi karşılaşmasında tribünler tarafından tam 6 dakika boyunca hiç susulmadan küfürlü tezahüratta bulunulduğu tespit edildi. Karşılaşmanın gözlemcisinin edilen küfürleri raporuna yazdığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın toplu küfür nedeniyle 40 ile 60 bin TL arasında bir para cezası alması bekleniyor. Normal şartlarda, ceza sınırında olan ve saha kapama cezası alması gereken Beşiktaş, Süper Final öncesi federasyon tarafından değiştirilen statü nedeniyle bu kez sadece para cezasıyla cezalandırılacak.

G.SARAY MAÇINDA CEZA GELMİŞTİ

Süper Final öncesi düzenlenen statüyle sadece saha olaylarına saha kapama cezası verilmesi kararı alınmış, küfürlü tezahüratlara ise para cezası verilmesinin yeterli olduğu görüşü benimsenmişti. Siyah-Beyazlılar, Süper Final'in ilk karşılaşması olan Galatasaray derbisinde sahaya taraftar girdiği için 2 maç saha kapatma cezası almıştı.

TRİBÜNDE ARBEDE ÇIKTI

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar, küfürlü tezahüratla da sınırlı kalmadı. Siyah-Beyazlı kadın taraftarlar, Fenerbahçe formalı bir hemcinslerini tekme tokat tribünden gönderdiler. Sarı-Lacivertli kadın taraftar, özel güvenlik ve emniyet güçlerinin araya girmesi sonucu stadın dışına çıkarıldı. Fenerbahçeli kadın taraftarın sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

BİZE HİÇ YAKIŞMADI

Beşiktaş taraftar grupları sanal ortamda ve forumlarda, yaptıkları yorumlarda, kadınların küfürlü tezahüratını eleştirerek, "Derbide yapılan küfürler bize yakışmadı" görüşünü savundu.

Kaynak

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Çok kötü yaa, hem küfür ettiler diye stadı futbolculara kapatıyorlar, çocuk ve kadınlara açıyorlar bu seferde onlar küfür ediyor ne anladım bu işten, Beşiktaşa en büyük zararı kendi futbolcuları veriyor malesef, BJK li olarak üzülüyorum :(

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok kötü yaa, hem küfür ettiler diye stadı futbolculara kapatıyorlar, çocuk ve kadınlara açıyorlar bu seferde onlar küfür ediyor ne anladım bu işten, Beşiktaşa en büyük zararı kendi futbolcuları veriyor malesef, BJK li olarak üzülüyorum :(
futbolculardan ziyade taraftar zarar veriyor bence

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bazen takımcılık öyle bir noktaya geliyor ki sanki takım taraftarlarını ayrı ırklar gibi görmeye başlıyoruz!

Beşiktaş taraftarı Küfür etti!
Fenerbahçe taraftarı Küfür etti!
Galatasaray taraftarı Küfür etti!
Beşiktaş'lı Kadınlar Küfür etti!

Hayır kardeşim! Küfür eden Beşiktaş'lı Fenerbahçe'li Galatasaray'lı değil! BU ÜLKENİN HALKI!

Küfür bu ülkenin TOPLUMSAL BİR SORUNU!

Bizim ülkede takımlar diğer bazı ülkelerde olduğu gibi farklı temellere dayanan takımlar değil!

Bazı ülkelerde takımlar sert bir şekilde İDEOLOJİK olarak bölünmüş haldeler. Bu yüzden Ülkenin belli bir kesimi bir takımı tutarken belli bir kesimi başka takımı tutuyor. Ya da şehrin bir kısmı bir takımı tutarken diğer kısmı başka takımı tutuyor... Arada Futboldan Öte başka sorunlar da var...

Bizde ise Aynı ailede Baba farklı, Anne farklı, Çocuk farklı takımı tutabiliyor...

Bu yüzden Beşiktaş'lılar, küfürbaz! Fenerbahçe'liler ağzında altın kaşıkla dolaşan süt çocuğu diye bir şey yok!

Bu ülkede küfürü neredeyse herkes BİLİNÇSİZ VE ÇOK ÇİRKİN ŞEKİLDE YAPIYOR...

Rastlıyorum internette, Twitter'da falan...

Adam küfür ediyor...

"Tüm Fenerbahçelilerin Anasını Bilmem Ne yapayım" diyor!

Adamın kendi kardeşi de Fenerli!

Buyur buradan yak! Adam kendi anasına küfür ediyor farkında değil!

Bu küfür olayı öyle herhangi bir takımı HEDEF GÖSTEREREK ÇÖZÜLMEZ!
Takımlara Para Cezası Vererek Çözülmez!
Stad kapatılarak Çözülmez!

Bu YOZLAŞMIŞ-BOŞ Halkı yeniden Kültürlendirerek, Bilinçlendirerek Çözülür bu olay...

Yoksa daha çok küfür eder
Beşiktaşlı, Galatasaraylı Babasına,
Galatasaraylı Fenerbahçeli Annesine,
Fenerbahçeli Beşiktaşlı Bacısına...

Var mı aranızda benim tüm sülalem aynı takımı tutuyor diyen?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beşiktaş taraftarının bu yıl, kulübüne verdiği maddi zarar ile, kulüp bir futbolcu alırdı sanırım.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Özür yanlış yazmışım kusura bakmayın. Yazımıda düzeltemiyorum, kusura bakmayın. Taraftarlar olacaktı

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Beşiktaş'a ceza verilemez taraftarı TFF aldı stada bence Beşiktaş'ın sorlulugunda olamaz