Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel İstanbul'da!

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalaması beklenen Ryan Babel İstanbul'a geldi.

upload_2016-12-24_16-59-16.png

Ryan Babel, Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

Deportivo'ya veda eden ve bu sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Ryan Babel, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile bir araya geldi. Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunacak olan Ryan Babel, Beşiktaş'ın bu akşam Gaziantepspor ile oynayacağı maçta da tribündeki yerini alacak.

Ryan Babel ile 2.5 yıllık sözleşme konusunda görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Hollandalı oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme karşılığında toplam 4.2 milyon euro ödeyecek. Ryan Babel, Beşiktaş'ta 49 numaralı formayı giyecek.

Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelen Ryan Babel, İstanbul yolculuğundan önce; "Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geliyorum. Geçtiğimiz sezon bu takım şampiyon oldu ve bu yıl da şampiyon olmak istiyoruz, bu takımın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

Haber10

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
BJK için hayırlı olmasını dilerim.;)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Aboubakar gibi fos çıkmaz inşallah

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Dünkü maçta izledim Babel' i. Ben beğendim ve faydalı olacağını düşünüyorum. Dünkü hava şartları, sahanın durumu ve ilk maç olmasından dolayı tutuktu. Vodafone Arena' da tozunu attırırım ortalığın. Yakışır canım BEŞİKTAŞ' ı ma.