Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Turundaki rakipleri kesinleşti.

besiktas3_N3K4V.jpg

Güney Kıbrıs Ligi'nde olaylar yüzünden ertelenen ve tekrar edilen maçta Apoel Nicosia, AEL Limassol'u deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve böylece Beşiktaş'ın seribaşı olmasının önünü açmış oldu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda seri başı olarak Dnipro, Panathinaikos, Feyenoord, Grasshopers ve AEL Limassol takımlarından biriyle eşleşmeye hak kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu kuraları 18 Temmuz'da çekilecek. İlk maçlar 29-30 Temmuz rövanşları ise 5-6 Ağustos'ta oynanacak.

Play off turunda ise seri başı olma şansı bulunmayan temsilcimizi Arsenal, Porto, Napoli ve Leverkusen gibi güçlü takımlar bekliyor.

Play off turunda kura çekimi 8 Ağustos. Maçlar ise 19-20 Ağustos ve 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

NTV Spor - Lig TV

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu turu gecin de playofflarda Arsenal 5-6 tane atsin size. Sonra uefada 3-5 puan getirin ülkeye.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şampiyonlar Ligi'nde iki Türk takımı olacak inşallah.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
İlk türü ıslık çalarak geçeriz de, ikinci tur için favori biz değiliz malesef. :glare:

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Guzel transfer olursa besiktas porto ve napoliyi eleyebilcek kalitede bi takim insallah katilir sampiyonlar ligine

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Guzel transfer olursa besiktas porto ve napoliyi eleyebilcek kalitede bi takim insallah katilir sampiyonlar ligine

Biz BJK'lılar olarak yıllardır beş kuruş etmez futbolcuları izlediğimizden midir nedir; orta düzey sayılabilecek takımımızı, üst düzey olarak görüyoruz. Bu kadro, şampiyonlar liginde rezil olur. Bu takımda yer alan bir çok futbolcuyu, ben halı saha maçlarında bile takımıma almam...

Reaksiyon puanı
10,315
beşiktaşın avrupa karnesi pek de iyi gitmiyor maalesef. ilk turdan benim de kuşkum yok, geçer de...
2. turlar zor gözüküyor gibi... ama, neden olmasın da diyorum. o an ki rüzgâra bağlı. gününde ve formunda bir beşiktaş için "neden olmasın?" diyebiliriz. şöyle kallavisinden bir 10 numara bulabilirlerse takımı uçurabilir belki.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Biz BJK'lılar olarak yıllardır beş kuruş etmez futbolcuları izlediğimizden midir nedir; orta düzey sayılabilecek takımımızı, üst düzey olarak görüyoruz. Bu kadro, şampiyonlar liginde rezil olur. Bu takımda yer alan bir çok futbolcuyu, ben halı saha maçlarında bile takımıma almam...

Ben beşiktaşlı değilim fenerbahçeliyim ama düşündüğümün arkasındayım ve beşiktaşın başarılı olmasını istiyorum ve olabilecek güce de sahip takımı takım yapan futbolcuların bonservis bedelleri değildir oyuncuların taşıdığı ruhtur.

Elbette belli bir standartı yakalamış olmak gerek futbolda ve beşiktaş o standartın üstünde oyunculara sahip ruh,kazanma hırsı,canla başla mücadele isteği olduktan sonra porto ve napoli elenemeyecek takımlar değil.

Ama senin gibi baştan napoli ve porto bizi ezer geçer düşüncesinde olduğu sürece takım da taraftar için uğraşmaz.Takımına güvenmeyen taraftara takım hiç güvenmez.Sen destekle takımını elinden geleni yap gerisini sahadakilere bırak inancın tam olsun.

Futbolda imkansız diye bir şey yok yıllardır örneklerini görüyoruz.Fenerbahçenin şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığı sene kadrosu çok mu iyiydi ? Futbolda matematik sökmez oynamak ve oynayamamak vardır ve her kilidin bir anahtarı mutlaka vardır.