Beşiktaş'ın 7 maçı şifresiz!

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Yayıncı kuruluşun politikasına göre Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde tek Türk takımı olarak kaldığı için bundan sonraki tüm maçları şifresiz yayınlanacak.

upload_2017-2-25_15-44-11.png

UEFA Avrupa Ligi'nde her iki maçtan da galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdıran siyah beyazlılar, Vodafone Arena'da takımı desteklemeye gelen taraftarlarını sevince boğdu.

Diğer temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Rus kulübü Krasnodar'a, Osmanlıspor'un ise Yunan ekibi Olympiakos'a elenmesiyle Beşiktaş Avrupa'daki tek temsilcimiz konumuna geldi.

Yayıncı kuruluşun politikasına göre Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde tek Türk takımı olarak kaldığı için bundan sonraki tüm maçları şifresiz yayınlanacak.

Tivibu Spor ve TRT 1 arasında paylaşılan Türk takımlarının maçları bu süreçten sonra şifresiz kanaldan ekranlara getirilecek. Beşiktaş'ın finale kadar çıkması durumunda tam 7 maçı şifresiz yayınlanacak.

Kaynak : Beşiktaş'ın bundan sonraki 7 maçı şifresiz!

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Oo süper artık şifre derdi yok[emoji106]

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Puanımız yükselemiyor sürekli. Şampiyonlar ligine 2 takımımız gidiyor 1 takım direkt o 4 puan kafadan alıyor diğeri elemeyi bir türlü geçemiyor. O da gitse bir 4 puan daha kazanacağız. Grupları geçtiğimizde 5 puan daha alacağız yok o da yok.

UEFA sıralamasında 10. sıradayız 7. sırada olsak 2 takım direkt Şampiyonlar Ligine katılacak kafadan 8 puan gelecek bir de elemeden şampiyonlar Ligi desek 6. takımımız bile Avrupa Ligine gidecek oradan da oynayan takımızdan puan gelecek.

Sadece Beşiktaş'ın kalması ve prosedür olarak tüm maçların şifresiz olmasına sevinemiyorum bir türlü. Galatasaraylıyım ama Fenerbahçe'nin turu geçmesini isterdim.

Bari Şampiyonlar Ligi elemesinden Şampiyonlar Ligi gruplarına katılsak 4 puan da oradan gelsin ama olmuyor. En son Şampiyonlar Liginde ne zaman 2 takımla mücadele ettik ve kaç defa bu durum oldu hatırlamıyorum. Puan yok bir türlü yükselemiyoruz 12 ve 10. sırada gidip geliyoruz sürekli.!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
TEK YOL BEŞİKTAŞ. HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ...

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
UEFA sıralamasında 10. sıradayız 7. sırada olsak 2 takım direkt Şampiyonlar Ligine katılacak kafadan 8 puan gelecek bir de elemeden şampiyonlar Ligi desek 6. takımımız bile Avrupa Ligine gidecek oradan da oynayan takımızdan puan gelecek.
Maalesef o dediğinizin olabilmesi için kulüplerimizin 40 fırın ekmek yemesi lazım... Misal 7. sıradaki Portekiz'in Ş.L. 2. Turunda 2 takıma sahipken
9. sıradaki Belçika'nın UEFA 3. Turunda 3 takımı var. Sürpriz Şekilde Shakhtar Donetsk elenmeseydi (gerçi hakem hatasıyla penaltıdan gol yediler) 8. sıradaki Ukrayna'da, bizim gibi tek takımla UEFA 3. Turunda tek takımla yarışa devam edecekti.
Kısacası biz hakem kararlarını Gereğinden Fazla Konuşarak, kendimizi kandırmaya devam ettikçe 11.-12. sıralara düşmemek elde değil. Bizler kulüplerin yıllık sırf oyunculara verdikleri maaş bütçesi 60-80M Euro iken, 20-30M Euro yıllık maaş bütçeli takımlara elendiğinin hesabını sor(A)madıkça, kulüp başkanlarını mali yönden kanunlarla dizginlemedikçe daha çok ah vah ederiz.

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Maalesef o dediğinizin olabilmesi için kulüplerimizin 40 fırın ekmek yemesi lazım... Misal 7. sıradaki Portekiz'in Ş.L. 2. Turunda 2 takıma sahipken
9. sıradaki Belçika'nın UEFA 3. Turunda 3 takımı var. Sürpriz Şekilde Shakhtar Donetsk elenmeseydi (gerçi hakem hatasıyla penaltıdan gol yediler) 8. sıradaki Ukrayna'da, bizim gibi tek takımla UEFA 3. Turunda tek takımla yarışa devam edecekti.
Kısacası biz hakem kararlarını Gereğinden Fazla Konuşarak, kendimizi kandırmaya devam ettikçe 11.-12. sıralara düşmemek elde değil. Bizler kulüplerin yıllık sırf oyunculara verdikleri maaş bütçesi 60-80M Euro iken, 20-30M Euro yıllık maaş bütçeli takımlara elendiğinin hesabını sor(A)madıkça, kulüp başkanlarını mali yönden kanunlarla dizginlemedikçe daha çok ah vah ederiz.

BEŞİKTAŞLIYIM.

Dehşet paralara, orta sınıf futbolcu değil topçu getiriyoruz. Bknz: Aboubakar, Emenike, Souza, Umut Bulut vs. bunlar bu sene, evvelki senelerde dahada vahimdi. Misal Fenerbahçe Emenike'ye toplamda harcadığı parayı, alt yapıya harcasa; keza Gs, Bjk aynı durumda birkaç seneye uefa'ya bildirilecek listeye Türkiye'den yetişme futbolcu yazamayacağız. Türk futbolunda kalite yerlerde, 3-4 senedir Beşiktaş ön planda, hatta son sezonlarda bizim lig kalitemize göre çok iyiler ama avrupada orta sınıf takımlara yenilince kaza oldu vah, tüh nidaları; sadece bu sene değil, her sene aynı terane. Hala hakemler, rakip takım vs. Öyle aman aman ligimiz yok, yayıncı kuruluşun verdiği rakama şaşıyorum, bilmeyen biri bizim ligimizi üst düzey lig zanneder.. Hollanda ligi kıvamında, portekiz liginden hallice ligimiz var. Ama en azından o liglerin altyapıdan sağlam oyuncu yetişiyor, bizde 80 milyonluk ülke futbolcusu yerine, 4-5 milyon nüfusluk gurbetçilerle milli takımı yürütmeye çalışıyoruz. Sorsan 80 milyonluk ülkede yetenekli Türk futbolcu yok derler ama tek Emenike'ye verdiğin parayı alt yapıya harca desen, çay parası çıkarırlar. Trabzon, Konya, Bursa gibi birkaç yer dışında koskaca ülke topraklarında Anadolu'da durum içler acısı, 3. ligde hatta 2. ligde 3-5 kuruşa abartmıyorum neredeyse karın tokluğuna oynayan futbolcular aylarca para alamıyor ve biraz tepki gösterse dışlanıyorlar. Türkiye'nin 3. büyük şehri İzmir'in senelerdir süper ligde takımı yok. Daha onlarca şey söylenebilir.

Bu arada senelerdir Tivibu abonesiyim, tam aboneliğimi iptal ettirecekken UEFA Avrupa Ligi ve Ş. Ligi yayın haklarını aldılar, Beşiktaşımı izlemek için yenilettim aylığı 44 TL'den. Geçen sene Grup maçları sonunda elendik 6 maçta 3 maç, bu sene Ş. Liginden elendik 3. olup Avrupa Ligine kaldık. toplam 6 maçta 3 maç daha, En son Hapoel Beer Sheva'yı eledik son 16'ya kaldık, 1 maç yayını daha toplam 7 maç, gözden kaçırmışımdır belki olsun hadi 8 maç. Bu arada birkaç kez başıma geldiği gibi geçenlerde biten Afrika Uluslar Kupası finalini Tivibu'da o an da yaşanan bölgesel problemden dolayı 1 dakika dahi izleyemedim. Beşiktaşımın maç yayınları şifresiz olacakmış, sözleşmem 24 ay ve 19. aydayız, ben ayda 44 TL'yi 2 sezonda toplam 7-8 maç izleyebilmek için verdiğime göre çok zenginmişim demek isterdim ama enayilik paçadan akıyor.