"Beşiktaşı batırdın"

Reaksiyon puanı
10,315
[h=3]RTÜK toplantısında Demirören'e şok[/h]
1355943610-kartal.jpg

TFF Başkanı Demirören "Beşiktaş'ı batıran kişi, Futbol Federasyonu Başkanı oluyor" lafı ile şok oldu.

RTÜK'ün bugün İstanbul'da televizyon yöneticileri ve spor servisi müdürleriyle yaptığı toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yaşadığı tartışma damgasını vurdu.

Toplantıda söz alan TVNet Spor Müdürü Eyüp Karakuş, sözü 3 Temmuz sürecine ve Beşiktaş'ın borçlarına getirdi. RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun ve Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç'a dönerek "3 Temmuz süreci bu işin içinde. Suçlar cezasız kaldıkça, televizyon programlarındaki bu şiddet önlenemez. Kirlenme, kinlenmeye dönüştü. Güzide bir kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi'ne gidemiyor. Ve o kulübü batıran kişi, Futbol Federasyonu Başkanı oluyor. Ben UEFA kararından söz ediyorum" dedi.

Bunun üzerine Bakan Suat Kılıç'ın yanında oturan Yıldırım Demirören "Hakaret etme. Eğer ben hakaret edersem, sen orada oturamazsın. Borçsuz hangi kulüp var?" ifadesini kullandı. Oturumu yöneten RTÜK Başkanı Davut Dursun ise tartışmaya müdahale ederek gerginliğin uzamasını önledi.

kaynak

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ne laf sokmus be..
bir besiktasli olarak bende sevmiyorum bu demiroreni

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ağzına sağlık. Beşiktaşı batırdı şimdi de türk futbolunu batıracak.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aldığı cevaptan bahseden yok bence ağzının payını almış :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha bu konuşmanın devamı var.

Demirören, Eyüp Karakuş'a "Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz" diye çemkiriyor. :D

Adam şaka gibi valla.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Sadece Keske Beşiktası Batırsaydı.

Federasyonu Batırdı..

Reaksiyon puanı
10,315
keşke bir gazeteci de birgün onun babasına soraydı: "niye kendi işinizde hiç çalıştırmıyorsunuz da milletin kurumlarına zarar verdiriyorsunuz?" diye...

valla bence yılın sorusu olurdu bu! :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Helal olsun Fikret Orman'ında tek tek hesap sorması lazım bu tüpçüden.