Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
CAS, Trabzonsporun itirazını reddetti. Beşiktaş şampiyonlar liginde ön eleme oynayacak!
Avrupa liginde ön eleme oynayacak.Galatasaray gidiyor mu Avrupa ligine?
he iyi şansımız var yani . ama biraz üzüldüm trabzona .Avrupa liginde ön eleme oynayacak.
Maalesef, yapacak birşey yok.he iyi şansımız var yani . ama biraz üzüldüm trabzona .
iyi bari bjkye para gelir . düzelirler inşallah .Maalesef, yapacak birşey yok.
İnşallah.iyi bari bjkye para gelir . düzelirler inşallah .
Yıldırım Demirören'in 9 ağustos ta beşiktaşın canlı yayında toplayacağı bağışa çok büyük bir miktarda bağış yapacağı söyleniyor.iyi bari bjkye para gelir . düzelirler inşallah .
Doğrudur Sayın Yıldırım Demirören 3 milyon TL' den daha fazla bir bağışta bulunacağını Başkanımız 2 gün önceki canlı yayında söylemişti.İnşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıldırım Demirören'in 9 ağustos ta beşiktaşın canlı yayında toplayacağı bağışa çok büyük bir miktarda bağış yapacağı söyleniyor.
Aynen klubün kasasına para girmiş olması güzel 100 milyon liralık yatırım yapmış kazanmış yarısından fazlasını bağışlayacağı konuşuluyor.Doğrudur Sayın Yıldırım Demirören 3 milyon TL' den daha fazla bir bağışta bulunacağını Başkanımız 2 gün önceki canlı yayında söylemişti.
Trabzonspor adına üzüldüm. Canımız BEŞİKTAŞ' ımız adına çok sevindim belki çok ileriye gidemeyiz ama kulübün kasasına iyi para girişi olacak. En çok sevindiğim nokta bu benim.
inşallah gidersiniz . ülkeyi temsil edersiniz iyi bir şekilde. Sergen hocaya güvenmek lazım.Doğrudur Sayın Yıldırım Demirören 3 milyon TL' den daha fazla bir bağışta bulunacağını Başkanımız 2 gün önceki canlı yayında söylemişti.
Trabzonspor adına üzüldüm. Canımız BEŞİKTAŞ' ımız adına çok sevindim belki çok ileriye gidemeyiz ama kulübün kasasına iyi para girişi olacak. En çok sevindiğim nokta bu benim.