• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Beşiktaş Ronaldo'nun peşinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş Yönetimi, Ronaldo için yanıp tutuşuyor.

Devre arasında menajer Figer tarafından önerilen, ancak Teknik Direktör Mustafa Denizli tarafından veto edilen futbolcu için yeniden hocanın kapısının çalınacağı öğrenildi.

Milan'dan ayrılmasının ardından Corinthians'a geçen ve burada attığı gollerle dikkatleri üzerine toplayan Ronaldo, yeniden Beşiktaş Yönetimi'nin gözdesi oldu. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen siyah-beyazlıların, Ronaldo transferiyle yapılacak reklamın paha biçilemez bir reklam olacağı görüş birliğine vardıkları vurgulandı.

İkinci baharını yaşadığı Corinthians'taki performansıyla göz dolduran 32 yaşındaki golcü Ronaldo'nun sözleşmesinin sezon sonu biteceği, bonservisinin de elinde olacağı belirtildi.

Milan örneği ortada

Nobre'nin de menajerliğini yapan Figer'in önerdiği Ronaldo'nun, tekrar Avrupa'da forma giymek istediği, Şampiyonlar Ligi'ne katılması beklenen Beşiktaş'a da sıcak baktığı öğrenildi.

Ronaldo'nun, Milan'dan, Corinthians'a transferi sonrası tanesi 169 dolardan satılan formaların tamamının 6 saat içinde bitmesi, Beşiktaş Yönetimi'nin de iştahını kabarttı. İdareciler, olası bir transferin hem forma gelirini önemli oranda yükselteceğini, hem de büyük reklam yapılacağı ifade ettiler.

KAYNAK

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Türkiyede kimse 169 dolardan forma almaz, boşuna iştahları kabarmasın bence :))

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
169 dolardan forma alan olur ancak istenilen sayıda olmayacağı kesin gibi bişey.Ayrıca brezilya takımlarıyla şampiyonlar ligindeki takımları karıştırmasınlar.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sadece o forma geliriyle kalır.Futbol falan beklemeyin o adamdan.

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
son 3-4 haftadır eski formuna kavuşmaya başladı ve eminimki Beşiktaş ronaldoyu alsa da almasada Bu adam 2 aya kadar kendini toparlar ama ben yinede en azından takip etmeni tavsiye ederim .. Buda en son attığı klas gol..

Ronaldo'dan harika gol / Spor / Milliyet İnternet / futbol, spor, muhteşem, Ronaldo, gal
Gol güzel de,kaleci bizim mahalle takımının kalecisi kadar bile yok.Orda 2 defans oyuncusu varken çıkılmaz.Benim Ronaldo ya da Beşiktaş'la sorunum yok.Genel olarak başkalarının artıklarını almamamız gerektiğini düşünüyorum(Türk futbolu genelinde).Adamlar belli bir doyuma ulaştı,kazanacakları başarı,şöhret ve parayı kazandılar.Biz sadece getirip emekli ediyoruz adamları.Benim itirazım buna.

Reaksiyon puanı
6
Gol güzel de,kaleci bizim mahalle takımının kalecisi kadar bile yok.Orda 2 defans oyuncusu varken çıkılmaz.Benim Ronaldo ya da Beşiktaş'la sorunum yok.Genel olarak başkalarının artıklarını almamamız gerektiğini düşünüyorum(Türk futbolu genelinde).Adamlar belli bir doyuma ulaştı,kazanacakları başarı,şöhret ve parayı kazandılar.Biz sadece getirip emekli ediyoruz adamları.Benim itirazım buna.

Kim üdüğü belirsiz adamları getireceğimize en azından emekliliği yaklaşmış olsa da reklamımızı yaptıracak adamlar getirilsin bence fena olmaz.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
iyi olur...
Bazı şeyler reklamdır...
Backham Gibi...
Futbol Reklam sektörüyle iç içe girmiş bir sektör...
Beşiktaş yatırdığından fazlasını kazanacaksa neden olmasın isterse maçlarda bir gol dahi atmasın...

Şimdi düşünün Real Madrid her sene bomba bir trasnfer yapar...
Oyuncuya verdiği parayı 1 hafta da forma satışlarıyla sponsorluk anlamlalarıyla reklamlarla çıkarıyor...
Futbol bir anlamada para demekse Beşikataş a para kazandıracaksa isterse topal olsun gelsin buyursun...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
iyi forma satar + dünyada ismi duyulur..
çok büyük paralar saçılmadığı sürece iyi transfer olur ;)

manyaks51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fenerde ronaldinhoyu alacakmışş aziz başkana odemeli atmışş azız başkan işi bitirmişş yazzın geliyooo

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Sezon başında da diyorladı ronaldo diye.. İnanmıyorum ben bu haberlere

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Gelsin gelmesinede ne kadar faydası olacak orası tartışılır. :)

Yurt dışında gol kralı olup buraya gelen oyuncular bizim ligimizde bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar gol atabiliyorlar. Hatta atamıyorlar bile. :D

Sadece bir takıma karşı değil bütün takımlara karşı bu yorumu yapıyorum.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Dedem yaşına girmiş oyuncularla türk futbolu bi yere ilerlemez...!

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
32 yaşında daha ne dedesi :D aragones'i almıyoruz ronaldoyu alıyoruz :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Alınamaz... Takımı ve taraftarı gaza getirecek isim yapmış oyuncular gereklidir ;)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Alınamaz... Takımı ve taraftarı gaza getirecek isim yapmış oyuncular gereklidir ;)

Gazamı getirir orasıda net diil Guiza örneği Verelim sonra barçada Henry örneği oynasa oynasa en fazla 2 3 yıl oynasın oda oynarsa yatmassa :mrgreen:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Guiza'yı niye örnek veriyorsun anlamadım? Guiza kimdir? Fener ona o parayı vermeden önce kaç paralık adamdır? Tanıyan var mıdır? :)

2-3 yıl az bi zaman değil bana göre. Yeterli ;)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ronaldo her şekilde iş yapar tabi oynamak isterse