Beşiktaş Real'den Büyük

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
“Son iki günde yaşadıklarım tarif edilemez. Real Madrid’te yıllarca forma giydim, çok kupa kaldırdım. Ama hiç böyle bir tutkuya şahit olmadım…”

Kolay değildi onu İstanbul’a getirmek. Kariyeri, dünyanın en büyük kulübü olarak gösterilen Real Madrid’ten ibaretti. Zidane, Raul, Figo, Ronaldo, Beckham, Cristiano Ronaldo’nun arasında hep parlayan bir yıldızdı. Hızlı yaşamı, sarı saçları ve aykırı açıklamalarıyla İspanya’da kendi tarzını yarattı.

Real Madridliler’e göre İspanya’nın yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu olan Guti, artık Beşiktaş’ın yıldızı… Başkan Yıldırım Demirören’in büyük çabalarıyla Kartal’a kazandırdığı Beşiktaş’ın ‘galactico’su, Türkiye’nin 1 numaralı spor gazetesi FANATİK’e konuştu, haber müdürümüz Mehmet Demircan’a yaşadıklarını anlattı. İşte Guti’den, Beşiktaşlılar’a Siyah-Beyaz mesajlar…

Real Madrid’ten sonra Beşiktaş’a imza atan Guti, Siyah-Beyazlı kulüpteki hedeflerini de FANATİK’e anlattı. Kulüpte, başarı için çok uygun bir havanın bulunduğunu dile getiren İspanyol yıldız amaçlarını da Mehmet Demircan’a açıkladı. “Her zaman kazanmak için sahada olurum. Geçen sezonu dördüncü bitirdiğimiz için Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz.

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde olacağız. Buna yürekten inanıyorum” diyerek sözlerine başlayan Guti, iddialı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Teknik direktör Bernd Schuster’i yakından tanıyorum. Kendisi iddialı bir isimdir. Real Madrid’te uyumlu bir çalışma ortamımız vardı. Beşiktaş’ta da bu durumun devam edeceğine inanıyorum. Taraftarlarımız tüylerimi ürpertiyor. Bu tribünlere layık olmak istiyorum. Elimden geleni yapmaya hazırım.

Başkan ve yöneticiler transferim için büyük özveride bulundular, uğraş sarfettiler. Bana güvenenleri utandırmayacağım ve verilen görevleri eksiksiz yerine getireceğim. Taraftarların bu desteğiyle birlikte, Beşiktaş yürür, gider… Takımımızdan birçok oyuncuyu zaten tanıyorum. Kazanılacak ne kadar kupa varsa, kaldırmak için buradayım. Avrupa Ligi, Türkiye Kupası, Türkiye Ligi… Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tesislere hayran kaldım. Doğrusu böyle lüks ve güzel tesisler beklemiyordum. Beşiktaş’ta bulunduğum her dakika için kendimi şanslı hissediyorum.
“Kariyerim boyunca Real Madrid’te forma giydim. İspanya’dan ayrılıp, İstanbul’a geldiğimde zaten çok heyecanlıydım. Müthiş bir atmosfer olacağını herkes bana anlatmıştı. Ama doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar büyük bir sevgi gösterisini beklemiyordum. İnsanların sıcak tavrı beni çok mutlu etti.
İmza töreni ise bambaşkaydı. İnönü Stadı’nda imza atarken yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmayacağım. Beşiktaş taraftarlarının tutkusunu ve sıcak tavrını İspanya’da da, dünyada da herkese anlatacağım. Böyle sevgi görülmemiştir…”

Sorumluluğumun farkındayım

“Beni karşılamak için gelen taraftarların tezahüratları, tribün şovları inanılmazdı. Elim ayağıma dolaştı. Adeta rüyada gibiydim, ayaklarım yere basmıyordu. Bu büyüklük, Real Madrid’in büyüklüğü değil, Beşiktaş’ın büyüklüğü Real Madrid’ten kat ve kat fazla… Kıyaslanamaz bile.
Böyle bir tutku dünya üzerinde hiçbir kulüpte yoktur. Daha ilk maçıma çıkmadan önce neye uğradığımı şaşırdım. Çok mutluyum ve gururluyum. Ama bu sevgi gösterisi bende ağır bir yük bıraktı. Yöneticilerin sıcak tavrına, taraftarların sevgisine ben de futbolumla cevap vereceğim. Beşiktaş’ı seçtiğim için İstanbul’da bulunduğum her dakika daha mutlu oluyorum. Çok doğru bir tercih yaptığımı biliyorum…”

Noelia: Taraftara hayran kaldım

İstanbul’a gelen Guti’yi, sevgilisi Noelia bir an olsun yalnız bırakmıyor. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu da, sevgilisiyle mutlu bir tablo çiziyor. Röportajımız sırasında sempatik davranışlarıyla dikkat çeken Noelia, her fırsatta İstanbul’a ve Türkiye’ye olan hayranlığını dile getiriyor.
Noelia, “Daha dolaşma fırsatı bulamadık, ancak tarihi yerleri inanılmaz. Ayrıca boğazı da muhteşem. Bu şehirde yaşamak çok güzel olacak” dedi. İmza töreninde çok duygulandığını belirten Noelia, sözlerini şöyle noktaladı: Umarım Guti burada başarılı olur. Çünkü o muhteşem seyirci, şampiyonlukları hak ediyor. İstanbul’daki herkes Beşiktaş taraftarlarından söz ediyor. Guti’nin Beşiktaşlılar’ı mutlu edeceğini ve kupalar kazanacağını düşünüyorum…

KAYNAK :

http://www.spormix.com/2010/07/29/besiktas-realden-buyuk/

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Okunacak gibi değil. Biraz düzenlersen iyi olur.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Reis ne diyorsun sen?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Demirören Real'e başkan olsana!

Real taraftarını çıldırtsana!

:D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
abartmamak lazım. alınması ıyı oldu turk futbolcularına ıyı ornek olacaktır ama realle besıktas kıyaslamasına yaparsa bızı guldurur

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Adam ısı bılıyor helal olsun....
Besıktas ta oynamak fark yaratır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Başlığa bakıp yorum yapmamak lazım. Önce okumak lazım.

Elbette Beşiktaş ile Real kıyaslanamaz.

hasoci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı tebrik ederim, ancak bu tarz abartılı kelimeleri her yeni gelen oyuncu söyler, önemli olan icraattir... uyum sağlayamazsa çok fena al işte guiza örneği karşımızda adam güya gol kralıymış ispanyada...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beşiktaş aşkının büyüklüğünden bahsediyor adam. Belden aşağı vurmayın hemen.
''Bu büyüklük, Real Madrid’in büyüklüğü değil, Beşiktaş’ın büyüklüğü Real Madrid’ten kat ve kat fazla… Kıyaslanamaz bile.''
Ağzına sağlık Sarı Fırtına.

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş okumadan ne diye yorum yazıyorsunuz taraftarları kıyaslamış

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İlk hafta İzmir'de ağlatacaz Guti'yi forza BUCA :D :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Sonu da iyi olur umarım

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Zaten Tüm Transferler Öyle Oluyor :) Nazillispor Barçadan Büyük , Mallorca Man utd'den büyük vs ..

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Aslinda kuluplerimiz dunyaca unlu futbolculari getirmeye son 10 yilda basladi ve son yillarda bu ivme kazandi , bunun bir cok avantaji var tartisilmaz ama yasi ilerlemis futbolculari buyuk paralara getirmek bence uzun vadede yararli degil , bizim ligimiz Katar ligi degil keza ulke ekonomiside o derece degil.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İyi de real madridte taraftar diye birşey yok ki zaten. Hepsi tiyatro izliyor gibi sus pus oturuyorlar. Tek bildikleri halt elektronik ıslık..Ne zaman bunların stadındaki maçı izlesem o elektronik ıslık yüzünden hep kalayı basmışımdır.

Yani eleman hayatında taraftar görmemiş tabii büyük der. Merak etmesin Türkiye'de bol bol karşılaşacağı bir manzara o..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İyi de real madridte taraftar diye birşey yok ki zaten. Hepsi tiyatro izliyor gibi sus pus oturuyorlar. Tek bildikleri halt elektronik ıslık..Ne zaman bunların stadındaki maçı izlesem o elektronik ıslık yüzünden hep kalayı basmışımdır.

Yani eleman hayatında taraftar görmemiş tabii büyük der. Merak etmesin Türkiye'de bol bol karşılaşacağı bir manzara o..

Adam senin yaşından çok futbol oynamış...
Dünyanın en büyük takımlarına karşı futbol oynamış...
Sayısız rakip görmüş...

O taraftar görmemiş de
Sen görmüşsün ha :mrgreen:

Hakkında konuştuğun adam karşı mahallenin topçusu değil :mrgreen:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Adam senin yaşından çok futbol oynamış...
Dünyanın en büyük takımlarına karşı futbol oynamış...
Sayısız rakip görmüş...

O taraftar görmemiş de
Sen görmüşsün ha :mrgreen:

Hakkında konuştuğun adam karşı mahallenin topçusu değil :mrgreen:

Her halta da atlamasan olmaz.

O zaman senin dediğine göre bjk taraftarının real taraftarından farkı yok....

Benim demek istediğim seyirci ile taraftar farklı şeylerdir. biri tiyatro izler gibi durur diğeri oturmaz devamlı takımını destekler. bunu anlamayacak kadar aklın yok ne diyeyim.

Yaşım kadar oynamış olabilir ama adam taraftar görmemiş seyirci görmüş anladın mı yaşlı kişilik...yazık..

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
her yeni gelen oyuncu böyle açıklamalar yapar carlos da demişti zamanında :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Her halta da atlamasan olmaz.

O zaman senin dediğine göre bjk taraftarının real taraftarından farkı yok....

Benim demek istediğim seyirci ile taraftar farklı şeylerdir. biri tiyatro izler gibi durur diğeri oturmaz devamlı takımını destekler. bunu anlamayacak kadar aklın yok ne diyeyim.

Yaşım kadar oynamış olabilir ama adam taraftar görmemiş seyirci görmüş anladın mı yaşlı kişilik...yazık..

Sen Çok zekisin ben geri zekalı
Sen çok akıllısın ben Akılsız...

Hakaretlerin ne zaman bitecek de ŞU ZEKA DOLU AKIL DOLU yorumlarını okuyabileceğiz o günü bekliyorum...

Büyük yüce şahsiyet MegaWolt (!)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tüm büyük oyuncular aynı şeyi söylüyor çünkü övecek başka bir alan yok. ne stad olarak ne başarılar olarak ne kadro kalitesi olarak bir üstünlük söz konusu değil. ateşli taraftar konusunda üstün olduğumuz bir gerçek

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Yok artık Lebron James... Daha neler

Taraftarda büyükmüş falan filan adamlar her maçını 80.000 kişi oynuyor 20.000 değil abartmayın