ScoutNews
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0

Gelecek sene Yunan golcüyü sadece kiralamak isteyen Beşiktaş, Fulham'ın yeni önerisi karşısında geri adım attı.
Beşiktaş, Yunan golcü Konstantinos Mitroglou'nun transferinde Fulham ile ipleri koparmak üzere...
Milliyet'in haberine göre Hugo Almeida'dan boşalacak forvet hattına Mitroglou'yu monte etmek isteyen siyah beyazlı yönetim, İngiliz kulübünden gelen 'Bonservisiyle birlikte verelim' talebi üzerine geri adım attı.
Geçtiğimiz sene sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Yunan golcü konusunda hassas davranan Beşiktaş yönetimi, başarılı futbolcuyu bu sene kiralayıp verim alınırsa satın almayı istiyor.
İlk etapta Mitroglou'yu satın almayacaklarını İngiliz kulübüne bildiren siyah beyazlılar, şayet Fulham ile anlaşma sağlayamazsa başka isimlere yönelecek.
KONSTANTINOS MITROGLOU
2012/13 sezonunda oynadığı 38 maçta 20 gol kaydederek Avrupa'nın dikkatini çeken 26 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon devre arasında Fulham'a transfer oldu.
Geçen sezonun ilk devresinde Olympiakos ile 19 maça çıkan Mitroglou, 17 gol atma başarısı gösterdi. İkinci yarıda İngiltere'nin yolunu tutan başarılı golcü, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı.
Kaynak