Beşiktaş , Mitroglou İle Anlaşma Sağlamaya Çalışıyor

ScoutNews

Asistan
Reaksiyon puanı
0
416060_heroa.jpg

Gelecek sene Yunan golcüyü sadece kiralamak isteyen Beşiktaş, Fulham'ın yeni önerisi karşısında geri adım attı.

Beşiktaş, Yunan golcü Konstantinos Mitroglou'nun transferinde Fulham ile ipleri koparmak üzere...

Milliyet'in haberine göre Hugo Almeida'dan boşalacak forvet hattına Mitroglou'yu monte etmek isteyen siyah beyazlı yönetim, İngiliz kulübünden gelen 'Bonservisiyle birlikte verelim' talebi üzerine geri adım attı.

Geçtiğimiz sene sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Yunan golcü konusunda hassas davranan Beşiktaş yönetimi, başarılı futbolcuyu bu sene kiralayıp verim alınırsa satın almayı istiyor.

İlk etapta Mitroglou'yu satın almayacaklarını İngiliz kulübüne bildiren siyah beyazlılar, şayet Fulham ile anlaşma sağlayamazsa başka isimlere yönelecek.

KONSTANTINOS MITROGLOU

2012/13 sezonunda oynadığı 38 maçta 20 gol kaydederek Avrupa'nın dikkatini çeken 26 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon devre arasında Fulham'a transfer oldu.

Geçen sezonun ilk devresinde Olympiakos ile 19 maça çıkan Mitroglou, 17 gol atma başarısı gösterdi. İkinci yarıda İngiltere'nin yolunu tutan başarılı golcü, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Almeida V2.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2. Almeida vakası!

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Kostas Mitroglou'yu dün gece büyük bir dikkatle takip ettim.

Yunanistan-Japonya maçı zaten tam bir işkenceydi. Mitroglou hatrına "Şu maçı tamamen seyredeyim" dedim.

25. dakikada dizini tuttu...
Topla 1.5 kez buluştu, hiç bir şey yapamadı...
35. dakikada elini beline götürdü...
36. dakikada yerine genç ve umut vaadeden (!) Gekas girdi!

Mitroglou'nu Beşiktaş transfer ederse, sakatlık anlamında 2. Almeida vakasına şimdiden hoşgeldiniz diyebiliriz! Öğrendim ki sakatlığının ne kadar süreceği daha belli değilmiş...

Ayrıca, formasını üste doğru çektiklerinde göbeğinin yanındaki yağlar da hiç fit ve hazır olmadığını gösterdi.

Tek bir maçla oyuncu hakkında yorum yapmak çoğu zaman yanlıştır ama Fulham'da da Mitroglou'nun ne kadar forma giydiği ortada.

Bu transfer girişimi hakikaten doğruysa, çok iyi düşünmek gerekiyor. Yoksa euro'lar yine boşa gider...

Ercan Taner · NTVSpor.net

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu kim la nerde ıskarta adam var buluyolar arkadaş yaa delirmemek elde değil ....