Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Maçta heyecan yoktu. Hakem iyi yönetti Burak Yılmaz'ın sarı kartı tartışılır gibi geldi bana. İzlediniz mi maçı ne düşünüyorsunuz?
Fatih Terim GS nın kazanmaması için her şeyi yaptı.Belhanda ile maça çıkmak nasıl bı futbol mantığıdır? Emre Akbaba 85 demi oyuna alınır? Fatih Terim GS da çok büyük işler başardı.Ama heyecanını kaybetmiş, mantıklı düşünemiyor.Gs sezon sonu şampiyon olsada olmasa da Fatih Terim ile yollarını ayırmalıdır.Maçta heyecan yoktu. Hakem iyi yönetti Burak Yılmaz'ın sarı kartı tartışılır gibi geldi bana. İzlediniz mi maçı ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 89807
Doğru söylüyorsun maalesef ki uzaklaştı... derbilerde gözüm Quaresma'yı arıyor...Evimde maçı izledim, derbi tadında değildi. İki takımın da net pozisyonları vardı. Her iki kaleci de iyiydi. Beşiktaş bu beraberlik ile şampiyonluktan uzaklaştı bence.
Beşiktaş kazanaydı keşke ama olmadı.Galatasaray kazanaydı bari. İki sevinmeyenden, bir sevinen daha iyi olurdu ❣
Hakkı abi Beşiktaş kazanmalıydı❤....Galatasaray kazanaydı bari. İki sevinmeyenden, bir sevinen daha iyi olurdu![]()
???Hakkı abi Beşiktaş kazanmalıydı❤....
Hahahahaahaha evet öyle yaa neden böyle oldu bu seneFenerbahçem zaten ligden kopmuş , iki takımın atışmalarını izliyorum ben![]()
Ben ilgilenmeyi bıraktığım için...Hahahahaahaha evet öyle yaa neden böyle oldu bu sene![]()
Çıkmadı, kırmızı kart bile yoktu, tatsız tuzsuz bir derbi maçı izledik.Kavga çıkmadı mı ya
Galatasaraylı mısın ?Fatih Terim GS nın kazanmaması için her şeyi yaptı.Belhanda ile maça çıkmak nasıl bı futbol mantığıdır? Emre Akbaba 85 demi oyuna alınır? Fatih Terim GS da çok büyük işler başardı.Ama heyecanını kaybetmiş, mantıklı düşünemiyor.Gs sezon sonu şampiyon olsada olmasa da Fatih Terim ile yollarını ayırmalıdır.
Göndermek büyük hataydı, şimdiki çöpler Q7' nin sol bacağı etmez.Doğru söylüyorsun maalesef ki uzaklaştı... derbilerde gözüm Quaresma'yı arıyor...
Seri atılabilirdi belki...Çıkmadı, kırmızı kart bile yoktu, tatsız tuzsuz bir derbi maçı izledik.
Bir sorsana adam akıllı şut var mıydı diye....Kavga çıkmadı mı ya
Direk değil de Elneny' nin ayağına arkadan bastığı hareket net sarı idi hakem eyyam yapıp sarıyı bırak faul bile vermedi.Seri atılabilirdi belki...
Lens zaten direkt çöpGöndermek büyük hataydı, şimdiki çöpler Q7' nin sol bacağı etmez.
Lens, Diaby, Boyd, Nkoudu, Rebecco hepsi çöp sezon sonunda hemen gönderilmeli.Lens zaten direkt çöp
EvetGalatasaraylı mısın ?
Burağa verdiği sarı kartta anlamsızdıDirek değil de Elneny' nin ayağına arkadan bastığı hareket net sarı idi hakem eyyam yapıp sarıyı bırak faul bile vermedi.
Yine aleyhimize eyyam yapıldı bilerek ve isteyerek şaşırdık mı tabiki hayır yapacak bir şey yok önümüzdeki sezon için şimdiden çalışmalara başlamalıyız seneye Sergen hoca ile daha iyi olacağız.Burağa verdiği sarı kartta anlamsızdı
Var da ali palabıyık varmışYine aleyhimize eyyam yapıldı bilerek ve isteyerek şaşırdık mı tabiki hayır yapacak bir şey yok önümüzdeki sezon için şimdiden çalışmalara başlamalıyız seneye Sergen hoca ile daha iyi olacağız.
Bu maç şunu gösterdi,Sergen bjk a çok şey katacak.Yeterki elinde biraz malzeme olsun.Senin dediğin gibi lens,diaby,nkoudu gibi oyuncularla olacak iş değil.Lens, Diaby, Boyd, Nkoudu, Rebecco hepsi çöp sezon sonunda hemen gönderilmeli.
Direkt değil tabiki adam sert oyununu 90 dakikaya yaydı. Elneny'nin tendonu da katarsak net atılmalıydı.Direk değil de Elneny' nin ayağına arkadan bastığı hareket net sarı idi hakem eyyam yapıp sarıyı bırak faul bile vermedi.