Beşiktaş amigoları toplantı bastı, yönetimi tehdit etti!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş’ın amigoları önceki gün İnönü Stadı’na gelerek yönetimin G.Saray maçı öncesi yaptığı koordinasyon toplantısını bastı.

Alen_Markaryan.JPG

spacer.gif

Yalçın Yılmaz, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar ve Seyit Ateş’in katıldığı toplantıya gelen Alen Markaryan ve beraberindeki amigolar, “Bizim kombine biletlerimizi bir an önce verin. Aksi taktirde tatsız olaylar olur. Kimse bizi yerimizden edemez. Biz olmazsak tribünlerde kim bağıracak?” dediler.

Kimseye bedava bilet dağıtmayacağız

BU şok istek üzerine yöneticilerdan Mesut Urgancılar ise taraftarlardan yönetimin kararlarına saygı duymaları gerektiğini ifade etti. Siyah beyazlı yönetici, “Yönetim kurulu kimseye bedava bilet vermeme kararı aldı. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Sizlerin de aynı anlayışı göstereceğinizi umuyoruz. Başkanımız Fikret Orman dönünce konuyu yönetim kurulu toplantısına getireceğiz” diyerek taraftarların dağılmasını sağladı.

Hürriyet

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Madem bu kadar düşünüyorsun takımını, kim bağıracak diyorsun, git kombine al.

Bana da ver bedava kombine, bende bağırırım.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlar yalan bunlar safsata...
haber1903 den resmi açıklama geldi.
evet amigolarımız gitti fakat ne bir toplantı bastı nede bir başkası sadece Q7 nin son durumu için...
ul*n ş*r*fsiz ul*n renkli ul*n kolpa basın! ALLAHINIZDAN BULUN
anlamıyorum niye herkezin derdi beşiktaş olmuş..

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu haber Alen tarafından yalanlanmıştır.Bir Beşiktaşlı olarak bu yönetim kurullarındaki zatı muhteremlerin beşiktaşımıza vizyonsuzluk ve beceriksizlik dşında, birşey katacaklarını düşünmuyorum.Kendileri hakkında çıkan bir habere anında yalanlama gönderen yöneticiler.(Ki bu yalanladıklarının bir kısmı doğru çıkmıştır) Bu haber karşısında sus pus olmuştur.Pazar günü gelebilecek protestolar karşısında tezgahtır.
Başarısızlık ve protesto halinde tutunacakları tek şey,biz bunlara bilet vermedik olacaktır.Yazıklar olsun, tüpçüden sonra, kimlere kaldık.Bunlar Taraftarı aptal yerine koymaktır.Yalancılık,sahtekarlıkla Beşiktaş kulünde yöneticilik yapılmaz.Ağlama duvarına çevirdiniz kulübü vizyonsuz herifler.Toptan defolun.

NOT.Bu yazım dışarıdan, tüm Beşiktaş haberlerini takip ederek çıkarttığım tespittir.Yoksa ne alen,i,nede diğerlerinin hiçbirini tanımam etmem.Ben Beşiktaş,ı tanırım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hürriyet alma aldırmaya ne oldu?

:)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne çekiyorsa su yöneticilerden çekiyor Beşiktaş adam gibi birisi otursun artık şu koltuga

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
alen ve tayfası 2-3 sene önce yaklaşık yarım dönem maçlara girmeme cezası almıştı. inanın bana tribün sönmüştü. bilet verin amacıyla toplantıyı bastıklarına inanmak için gerçekten biraz akılsız olmak gerekiyor.