• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Beşiktaş Adebayor'u Alıyor

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fft1mm1138857.jpg

Milan ile Juventus da istiyor ama tıpkı Q7 ve Guti'de olduğu gibi Kartal sessiz ama derinden ilerliyor. Bonservisi çok pahalı, o nedenle kiralama formülü üzerinde duruluyor. Başkan Demirören, siyahi forvetin İstanbul'a geliş tarihini bile kafasında belirledi...

Ricardo Quaresma ve Jose Maria Gutierrez gibi transferlerle sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Süper bir golcü alarak, yabancı transferine nokta koymayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Emmanuel Adebayor’un işini bitirmek için büyük çaba sarfediyor. Manchester City’den ayrılma kararı alan Togolu forveti Beşiktaş’ın dışında Milan ile Juventus da istiyor. Ancak tıpkı Quaresma ve Guti’de olduğu gibi Beşiktaş Yönetimi’nin Adebayor’u da ikna ederek, bu kararından döndürmeye çalıştığı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in ısrarla istediği siyahi forvetin transferinin gerçekleşmesi için mali şartların zorlandığı öğrenildi. Bonservisi 20 milyon Euro civarında olan yıldız golcüyü tapusuyla almak zor. O nedenle Siyah-Beyazlılar kiralık formülü üzerinde duruyor. Demirören ve kurmayları bu flaş transfer için tarih bile belirledi: Önümüzdeki hafta içinde İnönü’de oynanacak HJK Helsinki maçından sonra Adebayor İstanbul’a gelecek!

http://fanatik.ekolay.net/Besiktas-Adebayoru-aliyor_3_Detail_33_190132.htm

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yavasss! :D Yavas olun biraz Demiroren bu transferi de gerceklestirirse guzel olur. :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ey gidi kılayvırt... gelmedin de ne oldu zamanında...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Imza atmadan artik inanmiyorum ! Robinho'da geliyordu :S

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Helsinki'nin elenip gruplara kalınması halinde bu transfer, Robinho transferi ya da bir başka forvet oyuncusunun gelmesi kesin gibi. Ancak Beşiktaş elenirse transfer defteri o dakika kapatılacak bana göre. Gidişat o yönde yani.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Helsinki'nin elenip gruplara kalınması halinde bu transfer, Robinho transferi ya da bir başka forvet oyuncusunun gelmesi kesin gibi. Ancak Beşiktaş elenirse transfer defteri o dakika kapatılacak bana göre. Gidişat o yönde yani.

Evet, durum böyle gözüküyor ancak gruplara kalmamız takıma nazar değmezse kesin gibi. :)

Keşke Carew gelse...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hep diyorum. Akılsız batuhan' ın akıllı versiyonu lazım. O da John Carew bence de.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Kaynağı tam link olarak konu içeriğinin en altına yapıştırın lütfen. Aksi halde konu kilitlenir zira kurallarımız bu yönde.

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yeni sezon öncesi Guti ve Quaresma gibi iki yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş yönetimi, yabancı futbolcu kontejanının dolu olması sebebi ile bir süredir gündemde olan yabancı forvet oyuncusu transferini şimdilik askıya aldı.

Son olarak sakatlığı sebebiyle sözleşmesi 6 aylığına askıya alınan Sivok’un ardından kadrosunda 11 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş’ın bir yabancı oyuncu daha transferi için 2 isimle yollarını ayırması gerekiyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, yabancı kontejanını boşaltmadan yeni bir oyuncu almalarının imkansız olduğunu söyledi. Adalı ayrıca son dönemde takımdan gönderileceği iddia edilen Ferrari ve Hilbert’in de kesinlikle takımda kalacağının altını çizdi.

“Bir süredir yabancı forvet oyuncusu alacağımız yönündeki haberleri biz de takip ediyoruz. Futbol komitesi olarak Beşiktaş’a yararı olacak oyuncuları kadromuza katmak için elimizden geleni yaparız. Ancak şuandan yeni bir yabancı forvet oyuncusu almamı imkansız. Kadromuzda 11 yabancı futbolcumuz var ve yeni ismi takıma kazandırmak için 2 yabancı futbolcumuz ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bugün itibari ile takımdan kimin gideceği ise hala netleşmedi. Sivok’un sözleşmesini altı aylığına dondurduk. Fink’in de eylül ayından itibaren mukavelesi yeniden geçerli hale gelecek. Sayın Schuster bu konu ile ilgili son kararını verdikten sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Ferrari ve Hilberti’in takımdan gönderileceği yönünde bir gündem oluşturuldu. Ben açıkça söylüyorum. Bu iki oyuncu da kadromuzda kalacaktır. Ferrari ve Hilbert’i göndermeyi hiç düşünmedik. Hatta bu iki oyuncu takımdan gönderilecek son isimler arasında yer alıyorlar”.

Adalı son olarak, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve adı yeniden Beşiktaş ile anılmaya başlanan John Carew konusuna da açıklık getirdi.

“Öncelikle yabancı kontejanını boşaltmadan yeni bir yabancı oyuncu alamayacağımızı hatırlatmak isterim. Eğer kontejanımızı boşaltırsak durumu değerlendiririz. Ayrıca Carew’i yeniden transfer edeceğimiz yönünde haberleri görüyorum. Biz Carew ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Hatta yönetim kurulu olarak Carew’in “C” sini bile anmadık”.

http://www.haber1903.com/Haber-15521-yeni-bir-yabanci-forvet-almamiz-imkansiz

DHA

Şifre: Adalı

11.08.2010

Adalıda Böyle diyor Ne yapmaya Çalışıyor Yönetim Yoksa Renkli Basınmı Uyduruyor Anlamadım

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Önce şu elimizdeki Fink, Tabata gibi adamlardan bir kurtulalım da... Transferi yoksa yapmamız imkansız...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kaynak çürük. Fanatik'in hangi haberi doğru çıktı ki bu haber doğru olsun.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Geçen sen olsa hadi ordan derdim de bu sene olabilir :)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Basında çıkan son dakika haberlerine göre Man. City`li oyuncu Adebayor`un Beşiktaş`la anlaştığı iddia ediliyor.

Cengiz Zülfikaroğlu ve Serdar Adalı`nın dün geceden beri telefonlarının kapalı olması ve Başkan Yıldırım Demirören`in Londra`da bulunması bu iddiaları doğrular nitelikte.

Ancak Başkan Demirören`e yakın çevrelerden alınan bilgi, Başkan`ın bu söylentileri yalanladığı yönünde. Gelişmeler HABER1903`de.

kaynak

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
anca kendinizi kandırıyorsunuz ne robinho nede adebayor gelir :) daha geçen seneye kadar fink'i zor aldınız :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
anca kendinizi kandırıyorsunuz ne robinho nede adebayor gelir :) daha geçen seneye kadar fink'i zor aldınız :)

geçen sneye kadar finki zor aldınız diyorsunda bu sene gelenleri görmüyorsun galiba? Q7 ve hani top cambazı olan Q7 bide guti var hani paslarıyla karşı takım defansını manyak yapan adam

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bu sezon alınan guti ve Quaresmadan haberin yok galiba

geçen sneye kadar finki zor aldınız diyorsunda bu sene gelenleri görmüyorsun galiba? Q7 ve hani top cambazı olan Q7 bide guti var hani paslarıyla karşı takım defansını manyak yapan adam

Bu tür renkliler Messi ile C. Ronaldo ya imza attırsak yine Kulp takarlar sallamayın Renklileri... :thumbdown:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ohooo yine mi yalan haber. Guiza'yı bile geçtiniz be :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
LONDRA ÇIKARMASI SONUÇSUZ KALDI
Adebayor ve Robinho için transfer atağına geçen başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi İngiltere`den istedikleri olumlu cevabı alamadılar.

Her iki futbolcu için yapılan teklife olumsuz yanıt veren M.City kulübü şu an için Beşiktaş`a olumsuz cevap verdi. M.City yetkilileri bu transferin gerçekleşebilmesi için istedikleri fiyata yakın bir teklif beklediklerini Beşiktaşlı yöneticilere iletti.

Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin yarın Türkiye`ye döneceği öğrenildi.

Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - LONDRA ÇIKARMASI SONUÇSUZ KALDI

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Adebayor'da son durum..

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u kiralamak için nabız yokladığı ifade edildi..

adebayor_citysevinc.jpg

NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre, Londra'ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transfer komitesi başkanı Serdar Adalı ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfükaroğlu, Manchester City yöneticileri ve Adebayor'un menajeri ile bir araya geldi.

Togolu golcüyü kiralamak isteyen Beşiktaş'ın yaptığı ön görüşmeden olumlu sonuç aldığı ancak Togolu futbolcuyla arada pürüzlerin olduğu ve kesinleşmiş bir durumun olmadığı belirtildi.

Görüşmede fikir alışverişi yapıldığı, Beşiktaş'tan gidecek olan yabancı oyuncuya göre, Adebayor için girişimlerin hız kazanacağı ifade edilirken, gündemde ismi dolaşan Robinho'nun transferinin ise zor olduğu kaydedildi.

Kaynak