Beşiktaş 3-0 Elazığspor| Spor Toto Süper Lig 4. Hafta

Bu konuyu okuyanlar

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
Kartal'ın iştahı yerinde
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 3-0'lık skorla devirdi.
h2Fe7.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Elazığspor'u konuk etti. İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlı ekip 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.
Mücadelede Beşiktaş'ın gollerini 49. dakikada Necip, 64. dakikada Sivok ve 72. dakikada Roberto Hilbert kaydetti.
Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 8'e yükseltirken; Elazığspor, 1 puanda kaldı.
ALMEIDA TERCİHİ
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Sanica Boru Elazığspor arasında yapılan 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kadroda değişikliğe gitmedi.
Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bir önceki Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'iyle sahaya çıktı.
Beşiktaş'ta 18 kişilik maç kadrosunda ise tek değişiklik, yedekler arasında Mehmet Akyüz'ün yerine, sakatlığı geçen Almeida'nın yer alması oldu.
Elazığspor cephesinde ise Mısırlı forvet Amr Zaki ilk kez ilk 11'de kendisine yer buldu.
KONTROLLÜ BAŞLANGIÇ
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında İnönüğ Stadyumu'nda Beşiktaş ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışıyla başladı. İlk 10 dakika birbirini tartan iki ekip, bu süre zarfında fazla risk almadı.
Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü ele geçiren ve rakibinin üstüne giden taraf ise ev sahibi Beşiktaş oldu. Her iki kanatta Holosko ve Olcay ikilisi ile hareketli bir görüntü çizen siyah-beyazlılar, Batuhan, Veli ve Fernandes ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı.
Karşılaşmanın 17. dakikasında Hilbert'in sağ çizgiden yaptığı ortaya hareketlenen Batuhan, ön direkte topa dokunamayınca siyah-beyazlı ekip adına önemli bir fırsat kaçtı.
FERNANDES DİREĞE TAKILDI
Beşiktaş baskısını kırmaya çalışan Sanica Boru Elazığspor, Herve Tum'a atılan uzun toplarla Beşiktaş kalesine ulaşmaya çalışırken; 22. dakikada sol kanattan yapılan ortayla arka direkte buluşan golcü futbolcunun, müsait durumda yaptığı kafa vuruşu kaleyi bulmadı.
İlk yarının en net pozisyonunun ise Beşiktaş 33. dakikada Manuel Fernandes ile yakaladı. Olcay'ın savunmanın arkasına gönderdiği topla ceza alanı içerisinde buluşan Fernandes, sağ çaprazdan çok sert bir vuruş yaptı. Portekizli yıldızın vuruşu yakın kale direğinden oyun alanına geri döndü.
Mücadelenin 41. dakikasında Filip Holosko'nun ceza alanı çizgisinin kaleyi sol çaprazdan gören bölgesinden uzak direğe yaptığı harika kesme az farkla auta çıkınca ilk 45 dakika 0-0'lık skorla tamamlandı.
NECİP KAFASINI KULLANDI
İkinci yarıya Batuhan-Almeida değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, rakip kalede olan baskısını da arttırdı. Siyah-beyazlı ekip aradığı golü ise yine duran toptan buldu.
Karşılaşmada dakikalar 48'i gösterirken; Fernandes'in kullandığı köşe vuruşuna altı pas üzerinde kafayı vuran isim Necip oldu. Genç oyuncunun yaptığı vuruş kaleci Ivesa'nın ayaklarının dibinden sekerek ağlarla buluştu: 1-0
BASKI ARTTI
İkinci yarının hemen başında aradığı golü bularak rahatlayan Beşiktaş, golden sonra rakip kaledeki etkisini arttırdı. Üst üste pozisyonlar yakalayan siyah-bayazlılar, 53. dakikada Filip Holosko ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Almeida'nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Slovak futbolcu, topu ıskalayınca kaleci Ivesa topun sahibi oldu.
Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise Elazığspor kalesini yoklayan isim Hilbert oldu. Almeida'nın ayağının dışıyla attığı muhteşem pas sonucunda ceza alanında topla buluşan Hilbert, sağ çaprazdan çok sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
Elazığspor kalesini ablukaya alan Beşiktaş, 60. dakikada bu kez Olcay ile net bir pozisyon yakaladı. Fernandes'in pasında ceza alanında topla buluşan başarılı futbolcu, kaleci Ivesa'yı da geçti ancak topu boş kaleye gönderemeden Elazığspor savunması tehlikeyi önledi.
FERNANDES&SİVOK A.Ş
İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde rakip kalede bir çok pozisyon bulan siyah-beyazlılar farkı ikiye çıkartan golü 64. dakikada Tomas Sivok ile buldu. Manuel Fernandes'in sol çaprazdan yaptığı ortada ceza alanı içerisinde topa en son dokunan isim Tomas Sivok oldu: 2-0
BEŞİKTAŞ FARKA GİTTİ
İkinci golden sonra da rakip kaledeki baskısını devam ettiren Beşiktaş, Hilbert'in golüyle farkı üçe çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Alman futbolcu, ceza alanı çizgisi üzerinden sert bir vuruş yaptı. Savunmaya da çarpan top Hilbert'i yanıltarak ağlarla buluştu: 3-0
Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı.

Sporx
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Açıkçası takımın mücadalesinden çok memnunum. İnşallah çok daha iyi oynayacağız. Tebrikler Beşiktaş'ım.
 

Naaa

Müdavim
Katılım
15 Mart 2008
Mesajlar
2,220
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
tebrikler karakartalım.
 

Koca Adam

Müdavim
Katılım
15 Kasım 2011
Mesajlar
4,114
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
tebrikler Beşiktaş... Tebrikler Samet hoca&yönetim
 

keyloger

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,268
Reaksiyon puanı
233
Puanları
63
bu gidişle şapkamızı çıkarmak zorunda kalıcaz, helal olsun kara kartal :)
 

Fantoma

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Bu hakemlerle bu lig bitmez arkadaş, filan diyemiyorum, çalışan, koşan, hatta ne yaptığını bilen ve Fernandes'in büyük liderliğindeki bu Beşiktaş çok can yakar.
Bravo.
Her maçı aynı istikrarla oynaması mutlu son(!) a götürür.
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
Şahan ı beğenmeye başladım ama cimri bir oyuncu gibi orta sahada attığı depar çok iyiydi. :)
 

Umutcuğum

Öğrenci
Katılım
1 Haziran 2012
Mesajlar
62
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Defansif oyuncuların golleri atması düşündürücü..

Tebrikler Beşiktaşım
 
Üst