Beşiktaş 1 Yıl Avrupa Arenasında Yok!

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,997
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Beşiktaş'ın UEFA'dan aldığı 1 yıl Avrupa'dan men cezası, CAS tarafından da onandı. Siyah-beyazlı kulübün önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde mücadele etmesinin yolu kapandı.

bjkcas3_7TY4P.jpg


Beşiktaş'ın, UEFA müsabakalarından 1 yıl süre ile men edilmesine ilişkin olarak açmış olduğu CAS davasında karar verildi ve siyah-beyazlı kulübün önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde mücadele etmesi yolu kapandı.

Beşiktaş, UEFA'nın verdiği 1 yıllık men cezasını CAS Mahkemesi'ne taşımıştı. Dün yapılan duruşmada siyah-beyazlı kulüp, mahkemeye son savunmasını vermişti.

CAS Mahkemesi, kararını bugün açıkladı ve UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Avrupa Kupaları'nda boy gösteremeyecek. Beşiktaş'ın yerine UEFA Avrupa Ligi'ne Eskişehirspor'un gitmesi bekleniyor.




Kaynak
 

adrasa

Dekan
Katılım
8 Aralık 2009
Mesajlar
6,512
Reaksiyon puanı
37
Puanları
228
Beşiktaş'ı zor bir dönem bekliyor, Fenerbahçeli olarak Allah yardımcıları olsun, umarım zor günleri atlatırlar kulüp olarak.
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,997
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Paraya ihtiyaç olan bir zamanda kötü oldu bu.

Allah yardımcıları olsun.
 

tolga.ua

Doçent
Katılım
21 Mart 2012
Mesajlar
564
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Galatasaraylı olarak bu zor dönemde başarılar diliyorum umarım toparlarlar.
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
40
Beşiktaş hakkında tek duyduğumuz "kara haberler". Futbolda iyi bir haber almayalı uzun zaman oldu sanırım. Hep siyah hep siyah.



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

UEFA Tahkim Kurulu tarafından, 30 Mart 2011, 30 Haziran 2011 ve 30 Eylül 2011 dönemlerine ilişkin tespit edilen Finansal Fair-Play Talimatı ihlalleri nedeniyle, UEFA müsabakalarından men cezasına çarptırılmasına karşılık açmış olduğumuz CAS davasında kısa karar bugün açıklanmıştır. CAS Hakem heyeti kararı uyarınca UEFA Tahkim Kurulu'nun vermiş olduğu ceza onaylamıştır. Gerekçeli karar ileriki tarihlerde açıklanacaktır.


Demirören virüsü ne diyelim ki sana... Yaktın bizi.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
umarım YD yaptıklarının hesabını verir.
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
37
şimdi sıkıntılar başlar işte
 

Janmark

Doçent
Katılım
22 Temmuz 2011
Mesajlar
915
Reaksiyon puanı
2
Puanları
218
Fikret Orman şimdide bizim avrupa vizemizi istemesin :)
 

dadaist

Profesör
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Q7 ve Portekizliler gelince Çarşı bir anda Demirören'ci olmuştu. Bu pankarttan sonra birşey demiyorum.

simart-bizi-baskan-cikart-bizi-bastan-robinho.jpg
 
Üst