• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Beşiktaş: 1-2 :Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
http://www.youtube.com/watch?v=UsCg5Qva1GY
Ölüsü derbi alır!

Derbilerin efendisi yaptı yapacağını !.. Ligde tel tel dökülen, şampiyonluk yarışına havlu atan Fenerbahçe, Sivasspor'un yenilmesiyle liderlik fırsatını yakalayan Beşiktaş'ı İnönü'de yenmeyi başardı: 2-1

Maçtan önce herşey Beşiktaş'ın istediği gibiydi. Fenerbahçe lige çoktan havlu atmıştı. Alex, Edu, Lugano gibi önemli eksikleri vardı. İnönü Stadı'nda galibiyet aşkıyla yanan binlerce taraftarı vardı. Hepsinden önemlisi, lider Sivasspor Gaziantepspor'a yenilmişti. Beşiktaş bu maçı alıp, liderliğe oturabilir, ardından da hiçbir rakibine bakmadan şampiyonluğa yürüyebilirdi. Ama olmadı, çünkü çok önemli bir ayrıntı vardı. Rakip derbilerin efendisi Fenerbahçeydi !..

Son yıllarda tüm ezeli rakiplerine üstünlük kuran Fenerbahçe maça hızlı girdi. Öyle ki şampiyonluğa oynayan sanki Fenerbahçe'ydi. Sarı lacivertiler rakibe basıyor, hızlı hücuma kalkıyor, rakip kaleyi zorluyordu. Beşiktaş organize olamıyor, rakip kaleyi tehdit edemiyor, Fenerbahçe'yi durdurmakta zorlanıyordu. Zaten golü de sarı lacivertliler buldu. Güiza tıpkı ilk yarıda yaptığı gibi Beşiktaş savunmasının arkasına sarktı, Rüştü'nün açıldığını gördü, topun dibine vurdu: 1-0

Beşiktaş golün ardından dengeyi sağladı, ama golçabaları sonuç vermedi. İkinci yarıya daha baskılı başlayan Beşiktaş beraberlik golü için bastırmaya, rakip kaleyi zorlamaya başladı. Ama gol yine Fenerbahçe'den geldi. Semih ceza sahasında buluştuğu topu çok şık bir vuruşla üst direkten kale içine yolladı, Fenerbahçe 2-0 öndeydi !..

Beşiktaş'ın kaybedecek bir şeyi kalmamıştı, umut veren de Holosko'ydu. Orta sahadan aldığı topu hızla sürdü, Güiza ve Semih'in nefis gollerine nazire yaparcasına nefis vurdu, fark 1'e indi: 2-1

Kalan dakikalar iki takımın gol arayışlarına sahne oldu ama iki taraf da fırsatları değerlendiremedi. Ve Fenerbahçe derbilerdeki üstünlüğünü bir kez daha gösterdi, "Benim ölüm derbi kazanır" dedi.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE

STAT: BJK İnönü Stadı

HAKEM: Yunus Yıldırım, Serkan Gençerler, Volkan Narinç

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan (Dk. 46 Cisse), İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst (Dk. 70 Serdar Özkan), Sivok, Delgado (Dk. 46 Yusuf), Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Yasin, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 86 Gökhan Emreciksin), Selçuk, Emre Belözoğlu (Dk. 58 Deniz), Uğur, Güiza, Semih (Dk. 62 Kazım)
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOLLER: Dk. 32 Güiza, Dk. 54 Semih, Dk. 64 Holosko

SARI KARTLAR: Gökhan Zan (Beşiktaş), Roberto Carlos (Fenerbahçe)

KAYNAK

güzel maç olmuştur umarım seyredemedim. TV'yi ve Burayı takibe alıyorum.

FB BJK anlaştı diyenler çıksın meydane....

Ah kartal ahh...

Ah Sivas ah. Sabah yenseydin şampiyonluğun garantiydi. Bu maçın böyle biteceği belliydi zaten.

ısrarla sivası taklit edioz. :D
tmm bu dönem cok az puan kaybettik ama
hep bizim için önemli olan maclardan puan kaybettik.

Demek ki pazarda domates satar gibi maç satılmıyormuş...
--------
Beşiktaşlı oyuncular Fenere değil strese yenildiler Keşke Beşiktaş Maçını Sivastan önce oynasaydı...
--------
Beşiktaş Emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor (hala)

Kimse şampiyon olmak istemiyorsa,ben şampiyonluk kupasına talibim :whistling::mrgreen::D
Demek ki pazarda domates satar gibi maç satılmıyormuş...
--------
Beşiktaşlı oyuncular Fenere değil strese yenildiler Keşke Beşiktaş Maçını Sivastan önce oynasaydı...
--------
Beşiktaş Emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor (hala)
Bunu bir Beşiktaşlı arkadaş sürekli söylüyor.Kendisine ders olsun.Neymiş Galatasaray Sivas'a maç satacakmış.Sol ayak dış yan bağlarımla gülüyorum şu anda.

2644.jpg

İlahi siz... :D
Siz yokmusunuz siz :nono: Ne yapıp edip bizi mutlu etmesini biliyorsunuz,aferim size :D:D:D

o değilde biz iki haftadır puan kaybetmesek şimdi puan farkı 3 olcaktı sivaslan.. Ah ulen Bülent hoca.

OHHHHHHHHHH çok güzel oldu Aslında FB BJK maçında her zaman Beşiktaşı desteklerim ama Bu aralar Beşiktaşlı arkadaşlar çok dalga geçmeye başladılar onun için iyikide Fenerbahçe yendi İnş sivas şampiyon :)

Bu arada Fenerliler bir ilginçti...
Adamlar robotlaşmış...
Maç kazandınız yaw :D
Derbi kazandınız yaw :D
Sevinsenize :D
Adamlar narkozlu gibi maç bitmiş bön bön bakıyorlar sağa sola :D

Goller eklenmiştir...

sivasla oynuyorsun 1 puan fark var yensen lidersin yenemiyorsun, sivas berabere kalmış 1 puan fark var bursayla oynuyorsun yine yenemiyorsun, sivas yenilmiş ahı vahı kalmamış fenerle evinde oynuyorsun yeniliyorsun. Sen şampiyon olmak istemiyormusun :angry::angry:

çıldırcam a nokta q yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ya tam susturacaz ya kan kusturacaz ezanla başladı selayla biter isteyene değil alayına gider...

vay bee guiza ve semih koçlarım benm

güzel oldu bence ne kadar fanatik olmasam da sevdim bu skoru

şampiyon sivas yürü bee kim tutar sneii

çok özel bir organımla gülüyorum

zuhahahahahahahah

her sene böyle işte böyle....

guizanında 40 yılda bir gol atcağı tuttu onuda beşiktaşa attı :D

dün yanlış yazdık fener bizi yanılttı yine.ama bu senede kupa hayal gibi.

Emin olun o kupa bizim emein olun;)

Bizim guiza bile beşiktaşa gol atıktan sonra ben beşiktaşa takım demem:D

Ya tam susturacaz ya kan kusturacaz ezanla başladı selayla biter isteyene değil alayına gider...

şarkı türkü yazmayı çok iyi biliyorsunuzda birde futbolcularınız tarih yazsa :D

bana gelip deme şimdi ,yok efendim kupada intikamı alacaz,fark atacaz, cimlere gömecez,siz takımmısınız diye ...siz kesin konuşmadan çıkın bakın maçı size nasıl veriyoz:D

Holoskonun gol mükemmelmiş. Sonuç güzel keşke başka birşey isteymişim. Gönlüm sivastan yana

Bu arada Fenerliler bir ilginçti...
Adamlar robotlaşmış...
Maç kazandınız yaw :D
Derbi kazandınız yaw :D
Sevinsenize :D
Adamlar narkozlu gibi maç bitmiş bön bön bakıyorlar sağa sola :D
derbi kazanmaya alıştık bide sevinmemiz gereken bi takım değil beşiktaş ne uğraşacağız:)

bi zamanlar fenerbahcenin bjk sendromu vardı simdi tam tersine dondu adamlar 7 mactır yenemiyo bizi :) yanı burdan cıkaracagımız sonuc FENERBAHÇE durumu kotu diye kımse hafife almasın :) alayına gider :)

ah canım vah canım
üzme tatlı canını
geçer bu yara ancak
düşünürsün canım :D