Berlin'de erkek mi, kadın mı tartışması

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Berlin'de Bolt kadar konuşulan bir başka atlet Caster Semenya. Cinsiyeti tartışılan Semahya dün şampiyon oldu ama cinsiyet testi sonuçlanmadı...

CİNSİYETİ TARTIŞILAN SEMENYA ALTINI KAPTI
Berlin'de Bolt kadar çok konuşulan bir başka atlet Caster Semenya idi. Güney Afrikalı 18 yaşındaki Semenya'dan Uluslararası Atletizm Federasyonlar Birliği (IAAF) cinsiyet testi istemişti.

204308963.jpg

Test uzun sürdüğü için sonucu çıkmadan dün bayanlar 800 metre finaline çıkan Semenya 1:55.45'lik zamanıyla yılın en iyi derecesine ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu.

469078131.jpg

Semenya'yı son dünya şampiyonu Kenyalı Janeth Jepkosgei 1:57.90'la izleyip gümüş madalya aldı. 800 metrede bronz madalyayı ise 1:57.93'le Britanya'dan Jennifer Meadows elde etti.

HABER7

----------------------------------------

Bana göre tipinden anlaşılacağı gibi bence erkek, hiç kadınsı bir yapı yok bilmem bizim üyecikler neder :D

travestide olabilir

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya kendisi bilmiyor mu ki sanki kadın mı erkek mi :D bende bu habere şaşırdım bugün :)
Biraz hormon farklılığı olabilir ama kadındır yani kanımca

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Erkek olup olmadığını anlamanın tek bir yolu var :D anladınız siz o yolu hehe :D

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bana göre tipinden anlaşılacağı gibi bence erkek, hiç kadınsı bir yapı yok bilmem bizim üyecikler neder :D

Türkçe'mize biraz özen gösterelim. :hammer:
Hem bana göre hem de bence kelimelerini birarada kullanmışsın.
Neder iki kelimeden oluşuyor : ne ve der.
Kurmak istediğin cümlenin düzgün hali : :devil2:

Tipinden anlaşılacağı üzere bence erkek ; hiç kadınsı bir yapısı yok. Bilmem bizim üyecikler ne derler?
:dil::dil::dil:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Türkçe'mize biraz özen gösterelim. :hammer:
Hem bana göre hem de bence kelimelerini birarada kullanmışsın.
Neder iki kelimeden oluşuyor : ne ve der.
Kurmak istediğin cümlenin düzgün hali : :devil2:

Tipinden anlaşılacağı üzere bence erkek ; hiç kadınsı bir yapısı yok. Bilmem bizim üyecikler ne derler?
:dil::dil::dil:
bana türkçemize özen gösterelim diyeceğinize sen git kullanıcı adını değiştir

bak bana hata yapıyor diyorsun ama aynı hatayı sen yapıyorsun ^^Neder iki kelimeden oluşuyor : ne ve der.^^ diyorsun, neder değil neden olacak. :D :dil:

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bencede erkek ama ,zencilerin yapısı biraz farklı bir bakarsınız kadın mış.:scared:

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bence kadın yüz şekli öyle gösteriyo kaslı yapısı olduğu için normal kadınlara oranla dahda erkeksi tabiki ama bence kadın
ayrıca neden test istiyolarki acıp baksınlar yada bakanı bulsunlar :D

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa test o yüzden değil aslında kadına yani neyse artık yapay yollarla kromozonlarının değişip değişmediğini anlaması galiba asıl sebeb bu

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
çok ayıp ediyorlar. İnsanlık suçudur bu. Testten sonra inş. milyarlarca dolarlık dava açar bunlara.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aslında eğer erkek ise erkekler kadınlardan daha hızlı koştuğu için, bu şahsın erkek olma ihtimai var olabilir veya travestide olabilir :D bakıyorsun yrışmacı tüm kadın sporcuları bayağı bir ara farkıyla geride bıraktı buda tabi ki hem görüntü bakımından, hemde bayağı hızlı olmasından birilerini şühelendirdi, ben bu yarışı izledim bende şüphelendim doğrusu