GatsuX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 324
Dostlar başlıkta gördügünüz gibi berber istedigim saci yapmayip 3 numara kesti 2 haftada ne kadar uzayabilir
Mantıksız bir soru sormuşsunuz, herkesin saç uzama süresi farklıdır.Dostlar başlıkta gördügünüz gibi berber istedigim saci yapmayip 3 numara kesti 2 haftada ne kadar uzayabilir
Ne kadar sık yıkanırsa o kadar az uzar. Daha doğrusu saçın yağlılık oranı ile yenilenmesi arasında doğru bir orantı vardır
Sık sık saçını yıkarsan daha hızlı uzar. Islakken dışarı çıkıp hasta olma aman dikkat.![]()
Kökü sende ise sıkıntıya gerek yok (=Dostlar başlıkta gördügünüz gibi berber istedigim saci yapmayip 3 numara kesti 2 haftada ne kadar uzayabilir
Hayir yasla alakasi yok ilk defa 3 numara sacim oldugu icin alisamadim ha birde 25 TL verdim :/Konuyu açan daha henüz çocuk yaşta olabilir, o yüzden daha ergenlik çağı ve sonrası bilgileri şimdiden vermemeli, kafası karışır hem ayıp olurDikkat etmekte fayda var, böyle bi şeyi ancak çok küçük yaşta çocuklar sorun eder...
O berbere bir daha gitme bence, aşırı ücret almış gibi...Hayir yasla alakasi yok ilk defa 3 numara sacim oldugu icin alisamadim ha birde 25 TL verdim :/