Benim icn ekran karti onemli oyun icin ekran karti hakinda bilg veririmiiniz

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
dün 2 ayağımda su toplamıs sekilde taksimde 20 dk yürüdüm hd 7850 aldım
şöyle diyim gta full grafiklerde kasıorda iyi grafklerde sııfr kasma(bu oyuna 2 3 milyarlık kart lzm glba :D )
crysis 3 full grafik yani ne varsa hepsi en yüksek de sıfır kasma
çok iyi kart
+83 tl verip xfx de alablrsn. o daha iyi soğutuyormuş ayrıyetten chip soğutmada varmıs.

Skytech74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben amd triple core işlemci ve gt 9600 ile gta 4 full 1920x1080 ayarlarda oynadım anlayamadım gitti bu gta 4 ü :D

Hocam ekran kartı nasıl bu arada bende almayı düşünüyorum

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bütçe nedir? Bütçene göre bir şey öneririz,böyle tavsiye alınmaz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yahu arkadas herkes su lanet oyun GTA4'ü benim kartdan daha düsük modellerle oynuyor bir ben kasmadan oynayamiyorum.. nedir bunun sirri? Okuyup üflüyor musunuz ne yapiyorsaniz banada söyleyin. Oyunu öylece cekmeceye koydum taze gelin gibi duruyor kac gündür :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
1.4 sürümü sanırım işin sırrı öyle bir patch var onunla birlikte düzeliyor bu uyum sorunu

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=70517]karacaerc[/MENTION]

Bütün sürümlerini denedim banamisin demedi.

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olacağımıza eminim.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bendede 7850 var çok oyun oynayan birisi değilim hatta nerdeyse tek oynadığım oyun DOTA diyebilirim. ama denemek için crysis 3 kurdum iyi ayarlada sorunsuz oynadım (10dk)
:)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
En iyisi Nvidia'nin Geforce 700 serisini beklemek :) Yeni mimarili GTX 700ler 2014de cikacak. O zamana kadar benim GTX 580 beni idare eder. Iyi bir ekran kartiniz varsa GTX TITAN'a yatirim yapmayin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=334300]Taha Sanay[/MENTION]

Orasi öyle zaten. Teknoloji hizla gelisiyor :)

GTX TITAN'i almak yerine, yeni mimarisi olan ( maxwell ) GTX 700 serisini beklemek daha karli olur diye düsünüyorum. Yada yakinda cikacak olan ( sea islands ) kod'lu Radeon 8000 serisini.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=334300]Taha Sanay[/MENTION]

Dedigim gibi: Benim GTX 580 o zamana kadar yeterde artar bile. GTX TITAN yeni cikmasina ragmen hem eski mimariyi kullaniyor hemde cok elektrik yutuyor -> 250W. Bilgilere göre maxwell 20nm mimariyle karsimiza cikacak. Bu da su anlama geliyor -> Daha az elektrik tüketimi ve daha cok performans. Tabi nvidia verdigi sözü tutarsa :)

TahaSanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartında benim ilk tercihim geforce ama nvidia,amd de başarılı markalar bu birazda bütçeyle ilgili

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartında benim ilk tercihim geforce ama nvidia,amd de başarılı markalar bu birazda bütçeyle ilgili
Haklısında hangi oyuna göre seçim yapacaksın oda önemli mesela assasins creed için amd alırsan grafikler kötü olur onu anca nvidia iyi gösteriyor.