• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Benim için bir geri adım değil

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Daum: Benim için bir geri adım değil

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt'un teknik direktörlük görevini üstlenen Christoph Daum, Frankfurt'un başına geçmesinin, kendisi için bir geri adım olmadığını söyledi.

daum600_MB5W6.jpg

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'un teknik direktörlük görevini üstlenen Christoph Daum, Frankfurt'un başına geçmesinin, kendisi için bir geri adım olmadığını söyledi.

Daum, ''Kölner Express'' gazetesine yaptığı açıklamada, Frankfurt'ta yeni bir hava yaratmak istediğini belirterek, ''İsteğim Eintracht Frankfurt'un ve FC Köln'ün 1. ligde kalması. Frankfurt'un başına geçmek benim için bir geri adım değil'' dedi.

Eintracht Frankfurt'un büyük potansiyeli ve geleneği olan bir takım olduğunu ifade eden Daum, 2. ligi hiç düşünmediğini kaydetti.

Alman medyasında yer alan haberlerde, Daum'un, Eintracht Frankfurt ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı, takımın 1. ligde kalması durumunda sözleşmenin 2 yıl daha uzayacağı bildirildi.

Kaynak