Benim hiçbir duam kabul olmadı

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Tek hayalim zabıta olabilmekti

4 kilo fazlan var dediler

Allah benim rızkımı iyice kısmış, mal para istemedim sadece zabıta olmak istedim o bile nasip olmadi :(

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Allah kuluna üç şekilde cevap verir ; "Evet" der,istediğini verir ; "Hayır" der, daha iyisini verir ; "Bekle" der,en iyisini verir...
Sabret

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Sen ve biz insanlar şükür etmeyi bilmiyoruz, ilk önce Türk ve Müslüman ve Suri'ler gibi savaşın ortasında olmamamıza ve karnımızın tok olmasına ve vücudumuzun eksisiz olmasına şükür etmeliyiz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Mal para istemedim diyorsun yakan söylüyorsun
Forumda açtığın konuların tamamına yakınında zenginlerin hayatına haset duyarak daha fazlasını istiyorsun.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
etme dua oluruna bırak zaten her şey olacağına varıyor dua kabul olsa da olmasa da.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
duanın kabul olup olmadığını sen ,biz bilemeyiz yüce Allah (C.C) bilir.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Allah senin rızkını kesecek olsaydı sana anne karnında ruh vermezdi. Azıcık şükretmesini bilseydin böyle isyankar olacak kadar manevi boşluğa düşmezdin. Her şeyde de kendinden başkalarını suçlu ve sorumsuz görüyorsun. Biraz kendine baktın mı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bende benim hiç arabam olmadı hiç gitarım olmadı diye isyan edeyim? çok gereksiz araba yok derdi yok gitar yok ama gürültüm var gitar olsa bütün gün çalmayı öğrenmeye çalışırken daha çok gürültü olurdu...
çok şükür yaşıyoruz ...

Zeus Antonius

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Duayla olmaz bu işler, İsyankar! Duayla olacak olsa, İslam Ümmeti bugün bu durumda olmazdı. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. 4 kilo fazlam var diyorsun ama tek hayalin için o 4 kiloyu vermiyorsun!

Atatürk'ün sözünü bence iyice düşün: "Türklük'ün ile öğün, çalış ve geleceğine güven!"

Solcuların bir kısmı da böyledir. Özel sektöre girip risk almazlar, devlet memuru olup sırtlarını Devlet'e dayarlar. Sonra da onun şuyu var, onun buyu var, benim niye yok, derler.

Köylülerin de hemen hemen hepsi böyledir. Bırak üniversite okumayı, bir kitap, bir gazete bile okumazlar. Geçinmek için şehirlere göç ederler. Tabii ki donanımsız oldukları için şehirlerde çok zor şartlarda yaşarlar, çile çekerler ve çile çektikçe de herşeyden nefret ederler. Sonra da bir kısmı dine yönelir, içlerindeki nefreti İslam İdeolojisi ile birleştirip ahlaksız olurlar. Davamız için herşeyi yapmak mübahtır, derler.

Halbuki çektikleri çilenin tek sorumlusu kendileridir, tembellikleridir.

İşte bu insanların şimdi Türkiye'yi nereye götürdüklerini beraberce izleyeceğiz.

Amerika isterse, bütün evsizlere ev, araba ve işsizlik maaşı da verir ama bunu yapmaz.

Neden?

Kendini geliştirmeyen düşmekten korkmalıdır. Bu bir dinamik, bir itici güçtür.

Diğer taraftan Amerika'da davamız için herşeyi yapmak mübahtır diyen ideolojilere göz de açtırılmaz.

Amerika'da doğal seleksiyon ve liyakat esastır...

Diğer taraftan Türkiye'deki teröristlerin, mafyaların, uyuşturucu satıcılarının, adi suçluların... kim olduklarına bakın, köylü olduklarını görürsünüz...

Son düzenleyen moderatör: