Ne tür bir ilişki?Yarı yolda bırakmayacak kişilerle ilişkiler kurarak.
Dostluk, kankalık, kardeşlik artık nasıl adlandırıyorsanız. Duygusal anlamda bakmadım konuya (sevgili durumları olarak yani)Ne tür bir ilişki?
Sanırım çok odunsu davranıyorum, ondan çok çabuk terkediliyorum...Dostluk, kankalık, kardeşlik artık nasıl adlandırıyorsanız. Duygusal anlamda bakmadım konuya (sevgili durumları olarak yani)
Peki ne önerirsiniz?Kişiliğinde varsa engelleyemezsin zaten
Takma kafana boş işler bunlarPeki ne önerirsiniz?
O insafsızların verilerini silmekten çok yoruldum hocam.Takma kafana boş işler bunlar
Herkese eşit mesafede yaklaşmak. Kimseyle aşırı duygusal bağ kurmamak. Ve mümkünse yaşadığınız olayları anlatmamak anlatmak gerekiyorsa da detaya girmemek. Benim çözümüm budur. Bu yöntem beni hiç bozguna uğratmadıBirilerin beni yarıyolda bırakmasını nasıl engellerim?
Sanırım herkese aynı davranmak en iyi çözüm.Herkese eşit mesafede yaklaşmak. Kimseyle aşırı duygusal bağ kurmamak. Ve mümkünse yaşadığınız olayları anlatmamak anlatmak gerekiyorsa da detaya girmemek. Benim çözümüm budur. Bu yöntem beni hiç bozguna uğratmadı![]()
Sıkıyı görünce kaçmak bu? Sizinki arkadaşlık değil iş mevzusuna dönmüş bu yüzden ticaret yapmayın deniyor.Çeviri için ücret ödüyor muydunuz? Hayırsa bir yere kadar yani ortak bir ürün değilse bende sıkılırım her gün çevirmeye.Sorun bir şeyler istemek sıkı fıkıda olsanız karşınızdakinden fazla istekte bulunmayacaksınız kendi işini kendin halletmek en iyisi.Bir süre sonra ulan ben enayi miyim diye düşünür karşı taraf şahsen ben düşünüyorum bazen insanlar sadece işi düşünce yazıyorsa bende kendimi kapatıyorum olduğu kadar her şeyi paylaşmamayı öğrendim. Fazla açılmamak lazım.Aklıma bir söz gelmişti hadisi şerifmiş.Arkadaşın derdini anlamıyorumki, hafta içi hergün aşağıdaki metin gibi metinler atıyordum ama arkadaş önce sıkıldım ve sonra zamanım yok dedi. Çevirilecek dil Japonca idi.
Metin Örneği;
Masao'nun macerasına sende ortak ol.
"Zen'ya Hakase
- Benim sana anlatacaklarım var, oyuncu. Bu oyunda ölürsen, sen buraya dönebilmen için şifreler yazdım."
"Zen'ya Hakase
- Bu şifreler sayesinde hayatta olacaksın ama puanların sıfırlanacaktır."
"ZEN'YA HAKASE
- Seni kaldığın bölüme götürebilmem için şifa yeteneğimi kullanıyorum ama bunu sen göremezsin!"
"AMAYA KARA
- Kendimi geç tanıttığım için özür dilerim ve benim adım Amaya Kara. Buraya kristallerin ne işe yaradığını öğrenmeye gelmiştim ama görünüşe göre burada kaldım."
"AMAYA KARA
- Helikopter böcekleri aslında, zehirli yoldaki gibi zehir taşıyor. Değdiğin an seni öldürebilecek güçtedir ama Zen'ya Hakase'nin sana bahsetmediği bir şey daha var."
"AMAYA KARA
- Bu geçtiğin bayraklar aslında büyü taşıdığını sana söylemeyi unuttu ya da es geçmiştir."
"DELİ AYHAN
- Benim sana sormak istediğim sorular vardı ama bu sorulara cevap versen bile seni duyamayacağım için, pas geçiyorum."
"DELİ AYHAN
- Bu bölümdeki tuzaklara dikkatli olmanı öneriyorum ama bir yandanda oyundaki süreyide unutmamalısın."
"DELİ AYHAN
- Oyunun menü ekranında menü seçenekleri gözükten sonra 50 saniye beklerseniz, oyunun hikayesini görebilmeniz mümkündür."
"AMAYA KARA
- Bu odanın devamı var demişler ama ben devamını göremedim(!)"
"AMAYA KARA
- Umarım devamını görecek kadar yaşamaya şansın olur."
"AMAYA KARA
- Bu arada sana memleketimi söylemedim, ben Japonya'nın Ousaka bölgesinde doğup, büyüdüm."
"??? ZENKO
- Bu odayı yapan kişi aslında aklında bir şey olmadan kafasına göre takılmasından dolayı ortaya çıkmıştır."
"??? ZENKO
- Fakat benim ciddi bir planım var, 'Hoshi' mafyasına bağlı olan herkesi tutuklayarak adaletin önüne çıkartacağım. Bu yüzden buralardaki insanlara güvenmiyorum dostum."
"??? ZENKO
- Sadece sana inanıyorum oyuncu."
"ZEN'YA HAKASE
- Boşluğa düşersen şifa yeteneklerimle senin hayatını kurtarırım oyuncu. O yüzden inkar etmekten vazgeç oyuncu!"
"ZEN'YA HAKASE
- Senin amacını merak ediyorum ama buna rağmen, tüm odaları takır takır geçiyorsun ve umarım 25. odada seni, beni ve diğer arkadaşlarımızı atan kişilere hesap sorarsın."
"ZEN'YA HAKASE
- Umarım seni görünce kaçmak gibi deliliğe yelkenmez."
Arkadaş nasıl isterse öyle çeviriyordu. Ben arkadaşa asla baskı yapmıyordum, sadece normalce konuşuyordum.
Çeviri yasal değilse, para kazanman sorun olacaktır.Adamlara 2 kuruş para vermiyorsun ücretsiz çeviri yapsınlar, çizim yapsınlar, koştursun dursunlar istiyorsun bundan olabilir belki? R10'da İngilizce çevirinin bile taban fiyatı 4TL/100 kelime iken gayet normal bir durum.
sana bağlı kalacak nedenler bul birşey yüzünden dolayı seni bırakamayacak vsÇeviri yasal değilse, para kazanman sorun olacaktır.
Kendi oyunun için çeviri yaptırıyorsun neyin yasası neyin sorunu?Çeviri yasal değilse, para kazanman sorun olacaktır.
Konumu Kayseri görünce bir duraksadım.Kendi oyunun için çeviri yaptırıyorsun neyin yasası neyin sorunu?
Çeviri yasal değilse, para kazanman sorun olacaktır.
Ekibi dağıtmasaydım olurdu.sana bağlı kalacak nedenler bul birşey yüzünden dolayı seni bırakamayacak vs
Başkasının oıyununu çeviriyorduk.Kendi oyunun için çeviri yaptırıyorsun neyin yasası neyin sorunu?
Evet.Konumu Kayseri görünce bir duraksadım.
-----------------------
Para, Can değil ki veresin kurban olduğum.
Ben zaten iş yapacağım adamın yaşını öğreniyorum.İyi bir yönetici değilsen zaten seni bırakmamalarını bekleme. Discord sunucundaki 14 yaş altı olan ve anime izleyen insanlarla olmaz zaten. Sorunun büyük çoğunluğu zaten sende.
Böyle bir şey de yok. İnsanları bu şekilde mi kandırıyorsun? Aldığın hizmet için para ödemiyorsan ve büyük bir projen varsa zaten kötü kalitede hizmet alman yerinde olur.
Ekibi dağıtmasaydım olurdu.
Başkasının oıyununu çeviriyorduk.
Evet.
Ben zaten iş yapacağım adamın yaşını öğreniyorum.
Sana katılıyorum.Adam yaptığı işten bir kazancı olmazsa yapmaz tabi ki. Hayat bedava mı ? Arkadaşlık bile bir yere kadar onunda limiti var o limitten sonra faydalanmaya girer.