- Reaksiyon puanı
- 530

Albüm ile ilgili bilgiler
Yapımını TMCnin, yapımcılığını Erol Avcının yaptığı, yönetmenliğini Uğur Yücelin, başrollerini Uğur Yücel ve Beren Saatin üstlendiği, yılın beklenen filmi Benim Dünyam 25 Ekimde vizyona girdi. Beğeni ve ilgiyle izlenen filmin gişe başarısının ardından unutulmaz hikayenin unutulmayacak melodileri de müzik severlerin arşivinde yerini alacak.
1950li yılların Büyükadasında, iki yaşındayken geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hem kör hem sağır olan, bu nedenle hiçbir kavramı bilmeyen, çevresiyle tamamen uyumsuz bir çocuk olan Ela ile Elayı iyileştirebilmeye hayatını adayan Mahir Hocanın çarpıcı hikâyesi, başarılı besteci Tamer Çıray tarafından müziklendirildi.
21 enstrümantal eserin yer aldığı albümde tüm beste, düzenleme ve orkestrasyonlar Tamer Çıraya ait.
Arşivinizde yer alacak olan Benim Dünyam Orijinal Film Müzikleri için değerli müzisyenler görev aldı. Viyolonsel Çağ Erçağ, Keman Umut Hoşgör, Klasik Kemençe Derya Türkan, Flüt Ali Koç ,Klarnet Göksun Çavdar, Kanun Hakan Güngör, Ud Fatih Ahıskalı, Elektrik Gitar Selahattin Güzelel diğer tüm enstrümanlar Tamer Çıray Müzik Editörü Orçun Oğuz
Albümdeki Eserler
- Benim Dünyam
- Mahir Hoca
- Ela, Hem Kör Hem Sağır
- İlk Karşılama
- Bu Evden Ayrılmanızı İstiyorum
- Senin Alfaben Siyah Diye Başlıyor
- Kızımı Çok Güzel Bir Hanımefendi Yaptınız
- Sen Benim Son Umudumsun
- Kelimelerin Anlamını Biliyor
- Bana Öğrettiğin Herşeyi Sana Öğreteceğim
- Mülakat