Benim Amatör Sitem - SHIFTLOCK

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tahmin edebileceğiniz gibi yapım aşamasında olan,benim hazırladığım amatör sitemi tanıtmak istiyorum.Siteme burdan ziyaret edebilirsiniz.Okulların tatil olmasıyla birlikte sitenin yapım aşamasını hızlandırmayı düşünüyorum.Shiftlock içerisinde torrent dosyaları , canlı tv , filmler , problem - çözüm - tavsiye bölümü ile yayınlamayı düşündüğüm makaleler yer alıcak.Şimdilik banner,buton , resim işlerini tamamlamaya çalışıyorum.İyi veya kötü eleştiri ve önerilerinizi benimle paylaşabilirseniz sevinirim . SHIFTLOCK

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
teşekkürler.site yapım aşamasında ama herkesin fikrini almak isterim.

fikirlerinizi bekliyorum.bugünde çalışmaya devam edeceğim.enazından sitenin ana sayfasına bakarsanız sevinirim :) (flood ise özür diliyorum.)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
siteye yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? En azından arada sırada bir şeyler paylaşan bir dost var mıdır ?Mesela müzik bölümü var oraya müzik haberlerini koyabilecek birisi var mıdır ? / Filmler paylaşıyorum sadece kapak fotoğrafını bulup filmi ekleyecek olan ? Zaten sadece kodu alıp kopyalayak o kadar.Her bölüme en azından bir ilgilenen bulsam gayet iyi olur.Destekleri bekliyorum :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
siteye yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? En azından arada sırada bir şeyler paylaşan bir dost var mıdır ?Mesela müzik bölümü var oraya müzik haberlerini koyabilecek birisi var mıdır ? / Filmler paylaşıyorum sadece kapak fotoğrafını bulup filmi ekleyecek olan ? Zaten sadece kodu alıp kopyalayak o kadar.Her bölüme en azından bir ilgilenen bulsam gayet iyi olur.Destekleri bekliyorum :)
kimse yok mu yav hobi olarak en azından yardımcı olacak ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
kimse yok mu yav hobi olarak en azından yardımcı olacak ?
Yardımcı olunması için bi sebep var mı sence? Çok hit alan bi siten olsa neyse de, henüz bu senin kişisel siten. Siteyi düzenli ziyaret eden bi kitle oluşmamış. Kitle oluşturabilirsen daha sonrasında her türlü yardım gelir, merak erme.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yardımcı olunması için bi sebep var mı sence? Çok hit alan bi siten olsa neyse de, henüz bu senin kişisel siten. Siteyi düzenli ziyaret eden bi kitle oluşmamış. Kitle oluşturabilirsen daha sonrasında her türlü yardım gelir, merak erme.
sizi anlıyorum ama ben zaten kitleyi oluşturmak için yardım istiyorum.Aslında hobi olarak site yapmak istiyorum yanımda da bir kaç arkadaşım olsa daha rahat yapabilirim diye düşündüm.Kar amaçlı bir site değil tamamen hobi olarak , işler iyi giderse zaten işi ticarete de dökebiliriz.Kimseden zorla bir şey istemiyorum.Aslında hiç birşey istemiyorum.Böyle bir hobiniz varsa bana arkadaşlık edebilir misiniz diyorum o kadar :)

onurdeger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet güzel gidiyor bence. tamamlanırsa daha da güzel olabilir.

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzel olmuş daha fazla içerik ekleyebilirsen olur o iş.

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba sitenızi bulamadım lınk atsanız ? birde ucretsız sitemı acaba benımde öyle sıtelerım varda :D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Benimde canım sıkılıyor. Böyle bir site açacaktım, ama wix vb. çoğu site yapma zımbırtıları, mobil platformu desteklemiyor. Editör ihtiyacın varsa, belki bende haftanın iOS uygulamaları falan bir şeylerde yardımcı olabilirim. :p

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Benimde canım sıkılıyor. Böyle bir site açacaktım, ama wix vb. çoğu site yapma zımbırtıları, mobil platformu desteklemiyor. Editör ihtiyacın varsa, belki bende haftanın iOS uygulamaları falan bir şeylerde yardımcı olabilirim. :p
shiftlock çok geniş kapsamlı bir site sadece bir değil en az 5-6 editör lazım.Şuan prophotone üzerinde çalışıyorum.İstersen yardımcı olabilirsin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
.com al da kalite çıksın ortaya. :D
editör lazım editörr :D Dediğim gibi çok geniş kapsamlı bir site olduğu için daha çok mobil cihazlara yönelik prophotone sitesini geliştirmeyi düşünüyorum.Belki com'lu da alabilirim ama comlu alsam da almasamda adamlar premium almak zorundasın diyorlar.Aylık 10 dolar falan.Yıllık 120 dolar 120x3:360 tl , aslında iyi fiyat ama önce siteyi yapmak lazım sonra basarız parayı sıkıntı olmaz :D

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alla alla anlamadımkı tek basına ne yapayım 500 programı koyayım :D sepet kısmını falan gezmedın galiba canlı tv falan war. Widgetler takvim alakasızmı da çok hoş. haberler ve hava durumuda hit ve siteyı doldurmak için. sen o sıtenı bırak gel benım sıteme ozelden yazdım bak. sen torretn falan koyuyonda max 20 mb dosya uplama sınırın war. ekledıgın fılmler sıtende acılmıyor. tasarımın cok kotu :D televızyona gırıyom calısmıyor. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sitenı kotulemıyorum ama sen bir sürü dala atlamıssın cok. Bak şöyle bişey yapalım. sen o sitende makale, güncel haberler videolar oyun vıdeoları falan koy. program ındırme oyun ındırme olarakda benım sıteme yonlendır lınklerde. bende senın sıteye yonlendırcem senle alaklı seylerı. ıkımızın sıtesı bırlescek yani :D

kardes benım sıteme program ekleme edıtoru olarak beklerım senii indirmesepeti.weebly.com

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
alla alla anlamadımkı tek basına ne yapayım 500 programı koyayım :D sepet kısmını falan gezmedın galiba canlı tv falan war. Widgetler takvim alakasızmı da çok hoş. haberler ve hava durumuda hit ve siteyı doldurmak için. sen o sıtenı bırak gel benım sıteme ozelden yazdım bak. sen torretn falan koyuyonda max 20 mb dosya uplama sınırın war. ekledıgın fılmler sıtende acılmıyor. tasarımın cok kotu :D televızyona gırıyom calısmıyor. :D

Sitenı kotulemıyorum ama sen bir sürü dala atlamıssın cok. Bak şöyle bişey yapalım. sen o sitende makale, güncel haberler videolar oyun vıdeoları falan koy. program ındırme oyun ındırme olarakda benım sıteme yonlendır lınklerde. bende senın sıteye yonlendırcem senle alaklı seylerı. ıkımızın sıtesı bırlescek yani :D

kardes benım sıteme program ekleme edıtoru olarak beklerım senii indirmesepeti.weebly.com
aylardır siteyle uğraşmıyorum zaten.adı üstüne amatör, ama prophotone ile güzel işler çıkartabilirim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
yocacome adlı kişisel blogumdan devam ediyorum. site yapımını bıraktım :)